La Diputació anima la ciutadania a consumir productes castellonencs en Nadal amb la II Fira ‘Castelló Ruta de Sabor’

La Diputació anima la ciutadania a consumir productes castellonencs en Nadal amb la II Fira ‘Castelló Ruta de Sabor’
15 de Decembre de 2021

La mostra se celebrarà durant tot el cap de setmana a la plaça de les Aules de la capital de la Plana

La Diputació Provincial concentrarà durant tot el cap de setmana a la cèntrica plaça de les Aules de Castelló la millor selecció de productes gastronòmics de la província en la Fira de Nadal de ‘Castelló Ruta de Sabor’. Per segon any, la mostra aterra a poques dies de la celebració del Nadal «per a incentivar el consum de productes de les nostres comarques durant les festes», ha explicat José Martí, president de la Diputació.

La institució provincial ha confirmat hui la participació de 20 productors artesanals, el doble que l’any passat. La inauguració oficial està marcada per al divendres a les 10 hores. A banda del president també hi participaran el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, i la diputada de Turisme, Virginia Martí.

Cada estand oferirà una especialitat distinta, des de dolços i licors a carns, formatges i hortalisses. José Martí ha confiat que les xifres de venda «siguen molt positives» per a tots els productors.

El president també ha destacat que la major part dels productors que han confirmat la seua presència provenen, majoritàriament, de l’interior provincial, pel que ha animat la ciutadania a que consumisquen aquest Nadal productes de la terra i de ‘Castelló Ruta de Sabor’. D’aquesta manera, diu, «estarem contribuint a moure la riquesa per les nostres comarques i a crear nous llocs de treball».

Complementàriament a l’exposició gastronòmica, la Fira també inclourà un seguit d’activitats de dinamització per a tots els públics, que van des de ‘showcookings’ a presentacions de productes.

Per que fa l’horari d’exposició, aquest serà el divendres i dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 22 hores, mentre que el tancament del diumenge s’avança a les 14 hores.

EMPRESES PARTICIPANTS

Les empreses participants en aquesta edició són Oli Finca Varona La Vella, Fruits de la Terra, Licores Artesanales Burriana, Productos Geysel, Aceites Peset Valles, Mas de Berga Truficultors, D’Armela, Bodegas Barón d'Alba, Bodega Mas de Rander, La Tosquilla, Olis Lo Canetà, Bodegas Besalduch & Valls, Tomata de Penjar Alcalà, Trufas Demetrio, Mermeladas Magistratus, Salsas Gil, Croquellanas - Productos Adell, Turrones Blasco, Carniques Bolissim i Dulces La Cartuja.