Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

La Diputació de Castelló licita la contractació del servei de manteniment dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics

La Diputació de Castelló licita  la contractació del servei de manteniment dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics
El diputat de Sostenibilitat, Ignaci Garcia, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, en la electrolinera en Vistabella.
3 de Julio de 2022

L’ens supramunicipal destina 6.250 euros per a la gestió i ordena l’obertura del procés de tramitació

La Diputació de Castelló ha aprovat la contractació del servei de manteniment i gestió dels 20 punts de recàrrega de vehicles elèctrics que va instal·lar l’ens supramunicipal a diferents pobles, amb una despesa de 6.250 euros.

En aquest sentit, el diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha explicat que aquesta xarxa d’electrolineres “el que busca és crear la possibilitat que la mobilitat alternativa, que cada vegada estarà més present i és menys contaminant, estiga i abastisca tot el territori de les nostres comarques”.

“Amb aquest contracte, la Diputació de Castelló afegim un servei més als municipis que tenen instal·lades les electrolineres de la Diputació per a tindre una garantia del seu bon funcionament”, ha assegurat Garcia.

La Diputació de Castelló va instal·lar 20 serveis de recàrrega de vehicles elèctrics en diversos pobles de la província de Castelló, complint amb els criteris de valoració per a la incorporació d’aquests, com que a cada 20 km hi haja una electrolinera disponible.

Entre els municipis destaquen Peníscola, Cabanes, Alcalà de Xivert, Morella, Benassal, Xilxes, Atzeneta, Catí, Vistabella del Maestrat, Vall d’Almonacid, Llucena, Bejís, Sant Jordi, Suera, la Salzadella, Vallibona, Artana, Montán, Torrechiva i Sant Joan de Moró.