Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació inverteix 100.000 euros a millorar la xarxa de clavegueram de Moncofa

La Diputació inverteix 100.000 euros a millorar la xarxa de clavegueram de Moncofa
15 de Novembre de 2017

La Diputació de Castelló inverteix 100.000 euros a millorar la xarxa de clavegueram de la zona marítima de Moncofa, assumint el 100% del cost d'aquesta actuació amb què el Govern provincial dóna resposta al problema plantejat per l'Ajuntament de Moncofa a la zona de la platja del municipi.

15 de novembre. La Diputació de Castelló inverteix 100.000 euros a millorar la xarxa de clavegueram de la zona marítima de Moncofa, assumint el 100% del cost d'aquesta actuació amb què el Govern provincial dóna resposta al problema plantejat per l'Ajuntament de Moncofa a la zona de la platja del municipi.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut en primera persona com estan transcorrent els treballs que s'articulen a través d'un conveni de col·laboració entre la Diputació i l'Ajuntament. “És una oportunitat el poder conéixer in situ el treball que s'està realitzant basant-se en un conveni que la Diputació ha firmat amb l'Ajuntament de Moncofa, aportant una quantitat de 100.000 euros per a ajudar a millorar la xarxa d'abastiment, en aquest cas la xarxa de col·lectors de la zona de la platja de Moncofa”.

En aquest sentit el president ha explicat que “hem actuat moltes vegades en aquesta zona perquè som molt conscients de la preocupació que l'Ajuntament té respecte a donar els millors serveis. En el seu moment col·laborem amb el servei d'enllumenat públic i ara estem col·laborant amb el servei de clavegueram, i ho hem fet també amb l'abastiment d'aigua potable quan ha estat necessari”.

La Diputació, aliada dels ajuntaments en la millora de serveis

La intervenció de la Diputació en la millora de la xarxa de clavegueram d'aquesta zona de Moncofa es contextualitza en el treball d'escolta activa del Govern provincial amb els ajuntaments de la província i com a principal aliada dels ajuntaments en la millora dels serveis municipals.

“En definitiva -ha indicat el president- sempre hem estat junt amb l'Ajuntament de Moncofa per a assentar les bases de la prestació dels millors serveis a la ciutadania de Moncofa, al turisme que tria Moncofa per a estiuejar i estem de la mà dels ajuntaments. La nostra preocupació i el nostre desvel és allò que a un ajuntament li preocupa, i per això té gran valor la col·laboració permanent que el Govern provincial té amb l'Ajuntament de Moncofa, la lleialtat absoluta de treball conjunt, de saber que podem tindre una aliança traçada per a resoldre allò que preocupa a la ciutadania, ja siga en el cas de serveis bàsics, com estem parlant ara, bé siga en el d'instal·lacions esportives com vam atendre en el seu moment amb el camp de futbol o de qualsevol preocupació municipal que l'Ajuntament puga tindre i en la què sempre tindrà la col·laboració del Govern provincial”.

Per la seua banda, l'alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós, ha destacat que “el principal problema que tenim a Moncofa en aquestos moments són les grans deficiències que hi ha en aquest tema, conseqüència de la falta crònica d'inversions dels últims any i que ara hem d'anar solucionant. Gràcies a l'ajuda de la Diputació en aquestos moments estem fent una obra de 100.000 euros, finançada íntegrament per la Diputació i que continuarem amb una actuació assumida per l'Ajuntament, amb 200.000 euros, i que hem d'anar fent”.