La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació estudia propostes per al Centre de Desenvolupament Rural de Villanueva de Viver

La Diputació estudia propostes per al Centre de Desenvolupament Rural de Villanueva de Viver
6 d'Octubre de 2019

Es tracta d'unes instal·lacions en les quals després d'una dècada d'existència, a penes s'han realitzat unes poques xarrades

El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha anunciat la intenció del nou equip de govern de la corporació provincial d'estudiar possibles alternatives per al Centre de Desenvolupament Rural de Villanueva de Viver, que en aquests moments “no s'usa pràcticament per a res”. També ha assenyalat que “és important dotar de contingut a un espai públic com aquest perquè genere un benefici per a la població”. Considera “necessari fer tot el que siga possible per a generar un cert nivell dinamització i activitat en aquesta localitat” .

Pérez lamenta que les dependències manquen d'activitat després d'una dècada d'existència, a pesar que en el seu moment s'anunciara que estaven destinades a potenciar i fomentar iniciatives emprenedores per a explotar recursos naturals de la zona. Un objectiu que no s'ha complit perquè “en tot aquest temps tan sols s'han realitzat algunes xarrades, molt poques”.

Es tracta d'un immoble que és propietat de la Diputació, que compta amb habitatge i cuina, “al qual ens ha costat accedir perquè en la institució ningú tenia claus”. Per a poder entrar ha sigut necessari recórrer a l'alcalde de la localitat, Agustín Soriano”.

La situació del local “és com menys atípica, ja que encara que no registra activitat, existeix una persona que s'encarrega de la neteja”.