La Diputació de Castelló traça vies de col·laboració amb el Consell per a “projectar el múscul esportiu de la nostra província”

La Diputació de Castelló traça vies de col·laboració amb el Consell per a “projectar el múscul esportiu de la nostra província”
5 de Novembre de 2023

El diputat provincial d'Esports, Iván Sánchez, es reuneix amb el director general d'Esports, Luis Cervera, per a establir vies de col·laboració “que ens sumen a tots”.

El diputat provincial d'Esports de la Diputació de Castelló, Iván Sánchez, s'ha reunit esta setmana amb el director general d'Esports de la Generalitat Valenciana, Luis Cervera, amb l'objectiu de “projectar el múscul esportiu de la nostra província”.

Així ho ha manifestat Iván Sánchez al tancament d'una reunió que ha comptat, així mateix, amb la regidora delegada de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Maica Hurtado. Una trobada “que posa en comú les fortaleses d'esta terra que és el millor escenari per a la pràctica de l'esport”, tal com ha manifestat.

Des de la costa a la muntanya, de nord a sud, “la província de Castelló és un escenari inigualable per a la pràctica d'un ampli ventall d'especialitats esportives. I volem que esta fortalesa que posseeix una província formada per extenses planícies i robustos massissos siga el millor aparador de tan bo com té Castelló”.

Per a Iván Sánchez, “traçar vies de col·laboració conjunta que ens ajuden a reforçar projectes, a programar noves competicions i a promocionar la rica oferta esportiva de Castelló és una obligació. I tenim tota la il·lusió posada a explotar totes les opcions i exportar, més enllà de les nostres fronteres, la capacitat que ofereix un territori amb unes condicions envejables”. Perquè l'esport, tal com ha considerat el responsable de la cartera provincial d'Esports, “és salut, turisme i economia”. “Exhibir el nostre potencial al món és assegurar l'arribada de visitants i apostar pel futur de tot el nostre territori”.

En este sentit, des de la Diputació Provincial de Castelló “continuarem mantenint trobades entre les diferents administracions perquè ens sumen. Posarem en comú iniciatives i a col·laborar amb propostes noves. Perquè Castelló és l'objectiu i posar en valor la seua riquesa el nostre deure”, ha rematat el diputat provincial d'Esports.