La Diputació de Castelló revalida el seu compromís amb la revista Aula de Lletres Valencianes

La Diputació de Castelló revalida el seu compromís amb la revista Aula de Lletres Valencianes
25 de Febrer de 2023

La institució provincial col·labora amb l'entitat de defensa del valencià des de 2018

La Diputació de Castelló i l'Associació Taula de Filologia Valenciana han signat un nou conveni addicional al qual ja es va signar durant l'any 2018, amb la finalitat d'establir un marc de col·laboració complementari en el camp de la publicació editorial que es projecta sobre temes d'investigació referits a l'ensenyament, la normativa, la defensa i l'ús del valencià.

L'objectiu d'aquest conveni de col·laboració és l'edició de la revista Aula de Lletres Valencianes, que s'edita conjuntament per totes dues entitats i que pretén fomentar l'ús i ensenyament del valencià en la Comunitat.

Ruth Sanz, diputada de Cultura i del Servei de Publicacions, la Diputació reflexa mitjançant aquest conveni ‘la importància que es dona des de la Diputació al foment de la llengua cooficial de la Comunitat Valenciana’, ja que per a l'entitat provincial ‘és fonamental que, igual que conservem les nostres tradicions, conservem la nostra llengua i els nostres senyals d'identitat, labor que es duu a terme per l'Associació Taula de Filologia Valenciana’. Per això, des de l'àrea de Cultura s'ha decidit reeditar aquest conveni de col·laboració.

Des de 2018 s'han publicat els números 6, 7 i 8 de la revista Aula de Lletres Valencianes, i la signatura d'aquest nou conveni confirma la voluntat de col·laboració interinstitucional en defensa de la llengua i l'ús del valencià per part de la Diputació de Castelló i l'entitat de defensa del valencià.