La Diputació de Castelló impulsa des de Promoció Econòmica el lideratge empresarial amb el campament digital per a dones empresàries

La Diputació de Castelló impulsa des de Promoció Econòmica el lideratge empresarial amb el campament digital per a dones empresàries
4 de Novembre de 2022

Més de 35 dones empresàries participen en aquestes jornades d’innovació en el CEDES de Morella

El servei de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló ha organitzat durant aquest dimecres i dijous la trobada del Campament Digital per a Dones Empresàries per fomentar tant el lideratge empresarial femení com la digitalització de les empreses de la província de Castelló liderades per dones.

En el centre CEDES de Morella, el diputat encarregat de l'àrea, Pau Ferrando, ha agraït la participació de les 36 dones empresàries de Castelló en aquesta jornada «on s'uneix l'eix comú i transversal en el qual innovació i digitalització seran les palanques del nostre pla estratègic perquè es produïsca un canvi efectiu».

«Des de la Diputació continuem en el nostre objectiu d'activar el sector empresarial, sobretot dins d'aquest format dedicat al creixement empresarial i amb aquestes jornades que pretenen millorar l'ocupació i l'impuls de l'emprenedoria digital», ha destacat Ferrando.

Aquestes actuacions s'emmarquen dins del conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a través de la línia «Suport a accions per a la transformació digital de la societat».

Durant dos dies, el CEDES de Morella ha acollit aquestes jornades que ha comptat amb dinàmiques, tallers, casos reals, ponències i espais de «networking».

Entre les activitats executades el passat dimecres destaquen la dinàmica «Empoderament, lideratge i visibilitat» de la mà de Maria José Valero, el taller «La meua transformació digital en l'àmbit estratègic» i «Treballar sobre l'aprenentatge», per Angélica Bellver, el taller «La meua transformació digital en l'àmbit tàctic», de la mà de Mariam Silla, «Testimoni relacionat amb el que ha aprés», per Beatriz Ruiz i Paloma Delgado, i el taller «Ferramentes de gestió gratuïtes i ajudes», per Angélica Gómez.

Per altra banda, dijous es va realitzar el taller «La meua transformació digital a escala operativa. Comunicació i panell de comandament» per Jordi Esteller, la pràctica «Testimoni relacionat amb l'aprés», de la mà d'Eva Sariñena, i la xarrada «Ajudes Kit Digital. Dubtes, preguntes, qüestions pràctiques i aplicades».