La Diputació de Castelló apropa dos programes europeus de suport a la cooperació transnacional

La Diputació de Castelló apropa dos programes europeus de suport a la cooperació transnacional
El diputat de l'àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando,
23 de Febrer de 2023

L’àrea d’Internacionalització dona a conéixer els programes CERV i Europa Creativa

El Centre Oficial d'Informació Europea de la Diputació de Castelló, Europe Direct, ha organitzat aquest matí una jornada informativa sobre dos programes europeus, el CERV (Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors) i Europa Creativa, de suport a la cooperació transnacional.

En la inauguració, el diputat encarregat de l'àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha destacat «l'apropament dels valors de la Unió Europea, la igualtat de gènere i de drets, així com el compromís i participació de la ciutadania en l'aplicació d'aquests programes».

«També donem a conéixer els programes d'Europa Creativa per tal d'assessorar a les operadores culturals susceptibles de sol·licitar ajudes», ha expressat Ferrando.

Durant la jornada, una persona tècnica del Punt Europeu de Ciutadania, ha informat sobre les candidatures obertes, les dates de sol·licituds i el procediment, entre altres aspectes.

A més, s'ha explicat com es poden beneficiar les entitats a través de la cooperació i complint els objectius de cada subprograma o línia de finançament.

També s'han donat a conéixer els recursos i projectes europeus que pertanyen a la Diputació, dirigits a la ciutadania en general i agents de la província més específiques com són els ADELs, persones treballadores d'entitats públiques, emprenedores i empresàries, entre altres.

Durant l'acte, ha participat també el Responsable de l'Oficina Europa Creativa Cultura – Espanya i Coordinador del Punt Europeu de Ciutadania del Ministeri de Cultura i Esport, Augusto Paramio.