La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació avança transparència i treballa en la renovació del conveni amb la Generalitat

La Diputació avança transparència i treballa en la renovació del conveni amb la Generalitat
15 de Novembre de 2019

La diputada Xaro Miralles es reuneix amb el director general de Transparència, Andrés Gomis

La diputada provincial de Transparència, Xaro Miralles, ha mantingut hui una primera reunió de treball amb el director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern, Andrés Gomis, per a posar les bases del nou conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

“Hui hem donat un pas més perquè la Diputació de Castelló i tots els municipis de menys de 20.000 habitants que estan sota la nostra tutela continuen avançant en el compliment de tots els indicadors de transparència i de bon govern”, ha explicat Miralles.

En la trobada també ha estat present el cap del Servei d’Administració i d’Innovació Pública, Borja Colón, qui junt a Miralles han plantejat accions per a millorar i reforçar l’actual conveni que venç el proper més de gener. Així doncs, des de la Diputació es vol posar l’accent en la millora de la privacitat i de la seguretat de les dades personals, l’automatització dels procediments tècnics administratius perquè estiguen disponibles al moment per a tothom, la formació per a ajuntaments i l’adaptació dels portals de transparència a un llenguatge més proper per a la ciutadania que fuja de terminologies tècniques.

Per a la diputada la reunió ha resultat “molt productiva” perquè “hi ha molt bon enteniment entre la Diputació i la Generalitat i això repercuteix en els nostres ciutadans de forma molt positiva”. Així mateix, ha destacat que la Diputació “hi posarà tot el seu empeny per a continuar millorant en transparència, de la que ara som un referent a tota Espanya”. Els contactes entre ambdues institucions continuaran pròximament per a tancar els detalls del conveni de col·laboració.