La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació ajudarà a més de 900 emprenedors a materialitzar les seues idees en negocis

La Diputació ajudarà a més de 900 emprenedors a materialitzar les seues idees en negocis
30 de Novembre de 2018

L'aposta de la Diputació de Castelló per la Promoció Econòmica de la província es tradueix a haver ajudat enguany més de 900 persones emprenedores de Castelló a materialitzar les seues idees en negocis que generen llocs de treball als municipis.

30 de novembre. L'aposta de la Diputació de Castelló per la Promoció Econòmica de la província es tradueix a haver ajudat enguany més de 900 persones emprenedores de Castelló a materialitzar les seues idees en negocis que generen llocs de treball als municipis. Aquestes activitats són des de cursos a tallers de simulació d'empreses fins al mateix servei professional d'assessorament personalitzat que engloba des del plantejament de la idea de negoci fins a la creació de l'empresa. L'Estratègia Provincial per al Foment de l'ocupació és la que engloba tota aquesta activitat exercida pel Servei de Promoció Econòmica de la Diputació.

Avui, el diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat en la clausura de la Jornada FOCUS PIME, en la què el Govern provincial col·labora amb la seua organització i participa entre altres accions amb un estand institucional.

“Sempre estarem al costat d'iniciatives com aquesta perquè les persones emprenedores de la província tinguen els millors recursos al seu abast. Des de la Diputació seguim una ambiciosa estratègia per la promoció econòmica, amb formació, amb assessorament professional, amb la col·laboració amb totes les entitats i administracions que treballen per l'emprenedoria i amb ajudes per a dur a terme programes innovadors que s'adrecen a fomentar l'activitat emprenedora a la província”.

Cal tindre en compte que les iniciatives formatives que du a terme la Diputació s'emmarquen en més d'una desena de programes d'actuació amb persones emprenedores que es realitzen a través dels cinc cinc centres CEDES que la institució té distribuïts en el territori provincial (Albocàsser, Llucena, Morella Segorbe i la Vall d'Alba), i també amb la col·laboració amb ajuntaments i entitats dels municipis més poblats de la província.

Punt PAE: Tramitació gratuïta de l'alta de noves empreses

Un dels serveis més pràctics per a les persones emprenedores de la província com a part d'aquesta línia de treball de la Diputació és el punt PAE (Punt d'Atenció a Persones Emprenedores), que està reconegut pel Ministeri i que permet realitzar gratuïtament els tràmits d'alta de societats limitades de nova empresa, societats de responsabilitat limitada i empresariat individual (autònom).

Mitjançant l'ompliment del document únic electrònic (DUE) a través del Centre d'Informació i Xarxa de Creació d'Empreses (CIRCE) dependent del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, aquest servei s'adreça a totes les persones emprenedores que necessiten donar d'alta la seua empresa.