La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

L’ITC i la Diputació Provincial de Castelló estrenen nova web del projecte Vigilancer

20 d'Octubre de 2019

Ara més senzilla, ràpida i dinàmica

L'Institut de Tecnologia Ceràmica i la Diputació Provincial de Castelló donen impuls i més potència al projecte Vigilancer: estrenen una nova web que és accessible sota la mateixa direcció www.vigilancer.es i que resulta molt més senzilla, ràpida i dinàmica, ja que segons comenten els responsables del projecte des de l’ITC: “en la seua creació ha prevalgut la simplificació a l'hora d'accedir als diferents continguts, amb pestanyes més clares i intuïtives i la utilització d'una major quantitat de fotografies per a aconseguir una imatge molt més visual i atractiva.

A més, la nova web disposa de disseny 'responsive', que permet la seua correcta visualització en diferents dispositius de cerca, ja siguen ordinadors, telèfons intel·ligents o tablets. L'actualització de continguts i l'acostament d'una informació clara i concreta completen els objectius buscats en aquesta nova web”.

Des d'aquest nou desenvolupament, l’ITC i la Diputació Provincial de Castelló, proporcionen nous continguts i editorials destinats a activar la innovació i la planificació estratègica de les empreses del sector ceràmic, a més de recollir les opinions dels professionals de la ceràmica sobre els temes més rellevants que afecten el sector.

Curiositats sobre el procés ceràmic, entrevistes a professionals, informes monogràfics de major extensió i noves xarxes socials, són les novetats que inclou Vigilancer, que suma ja més de 400 professionals subscrits.

Què és Vigilancer?

VIGILANCER és la plataforma d'Intel·ligència Competitiva per al sector ceràmic que s'encarrega de la detecció, anàlisi i interpretació de insights ceràmics amb valor estratègic per a aquesta indústria.

Qui està darrere de Vigilancer?

VIGILANCER és un sistema pioner d'Intel·ligència Competitiva Ceràmica que naix de la col·laboració entre la Diputació Provincial de Castelló i l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) per a oferir al teixit industrial tauleller de Castelló una eina estratègica que li permeta avançar-se als canvis que afecten el sector ceràmic i prendre posicions d'avantatge competitiu en el mercat mundial.

La clau d'aquesta iniciativa és la promoció i difusió entre les indústries castellonenques de ceràmica de la informació estratègica necessària per a millorar la seua capacitat emprenedora, ajudant-la a afrontar els reptes, cada vegada més complexos, de la competència global.