Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

L´augment del 25% de persones inscrites avala l'èxit del III Work Forum

L´augment del 25% de persones inscrites avala l'èxit del III Work Forum

4 d'octubre. La Diputació de Castelló consolida el Work Forum Castelló com la major trobada per l'ocupació que es desenrotlla a la província i que, a unes hores que comence demà en la Cambra de Comerç de Castelló la seua tercera edició, ja ofereix xifres que confirmen el seu espectacular seguiment, tant per part de persones desempleades com per la d'empreses amb ofertes de treball. Així, són prop de 1800 persones inscrites per a totes les activitats programades, un 25% més que en l'edició de 2016 que ja va obtindre un seguiment de rècord.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha posat en valor “l'eficàcia d'unir esforços amb la Cambra de Comerç per a junts crear un macroesdeveniment a Castelló que done com a resultat que demà desenes de persones que avui no tenen ocupació l'aconseguesquen. La nostra preocupació és generar oportunitats a la nostra província, i per a això en aquest cas posem a disposició de les persones desempleades llocs de treball i de les empreses aspirants qualificats per a les vacants que necessiten cobrir per a millorar la seua activitat. L'objectiu és que ni una miqueta de talent castellonenc es desperdicie i que desenes de persones desempleades troben demà la seua oportunitat”.

I és que una de les virtuts d'aqueste macrotrobada per l'ocupació és la generació de llocs de treball directes en un mateix dia a Castelló, ja que s'han confirmat 400 entrevistes per part d'empreses corresponents a 68 perfils professionals concrets que responen a les necessitats actuals de grans i xicotetes corporacions de Castelló.

“Les xifres de persones inscrites avancen l'èxit d'aquesta iniciativa, però també la quantitat d'empreses que participen, més de 25 grans empreses de la província de distints sectors, una xifra rècord que deixarà també les millors dades d'ofertes d'ocupacions qualificades”, ha assenyalat el president, qui ha constatat aquesta cita com “obligatòria per a tota la gent de Castelló que busque treball, però també per a les empreses que busquen un perfil professional concret”.

En aquest sentit, és important destacar que les empreses participants oferiran durant la jornada llocs de treball en sectors com el ceràmic, industrial, assegurances, sanitari o gestió ambiental demanant perfils concrets.

Assessorament

En aquest sentit, a més de les entrevistes personals que es realitzaran amb cita prèvia durant tota la jornada, en horari de 09:45 a 14:00 i 15:00 a 18:30 hores en la zona de formació i el hall sub-1 de la Cambra de Comerç, la Diputació habilitarà un nou laboratori de CV en el que el personal tècnic d'ocupació del Govern provincial oferirà assessoraments a les persones assistents sobre com redactar un curriculum vitae de manera eficient i atractiva.

És per això que a més d'oferir aquest assessorament durant tot el 'Work Forum Castelló, l'espai habilitat pel departament de Promoció Econòmica de la Diputació oferirà la possibilitat d'entregar el dit currículum actualitzat a les empreses participants, a més d'inscriure's a les ofertes d'ocupació que gestiona la Diputació a través del seu Servei de Prospecció d'Ocupació.


 

Tota la informació de la programació del Work Forum està disponible en el portal web www.workforumcastellon.es