La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

L'alcalde de Moncofa convida Martí a visitar les obres de millora del clavegueram de la platja

L'alcalde de Moncofa convida Martí a visitar les obres de millora del clavegueram de la platja
30 d'Octubre de 2019

Tots dos han reflexionat sobre la conveniència que la Generalitat pose en marxa campanyes de conscienciació que eviten l'existència d'aigües estancades i la proliferació dels mosquits

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut a l'alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós, qui li convidat a visitar després de les eleccions generals les obres de millora del clavegueram que s'estan efectuant en la zona de la platja amb càrrec al Pla Castelló 135. L'edil ha informat que la reforma de la xarxa de sanejament és una prioritat que s'executa per fases perquè requereix una gran inversió econòmica. Martí i Alós han repassat diversos assumptes d'actualitat i en abordar el problema dels mosquits han reflexionat sobre la conveniència que de cara al pròxim estiu la Generalitat pose en marxa campanyes de conscienciació dirigides a evitar l'existència d'aigües estancades en les llars.