Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí i Tania Baños reben al Club Voleibol Mediterrani, campió d'Espanya cadet masculí

José Martí i Tania Baños reben al Club Voleibol Mediterrani, campió d'Espanya cadet masculí
3 d'Agost de 2021

El president anima als esportistes a "continuar entrenant dur", sense perdre de vista que "en l'esport es guanya i es perd" i que "cal assumir la derrota amb naturalitat, com hui ha fet Pau Gasol, i la diputada d'Esports, Tania Baños, recorda que en matèria esportiva "per a aquesta Diputació, la prioritat és l'esport base".

Castelló, 03 de agost de 2021. El president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, han rebut a sengles representacions del Club Voleibol Mediterrani de Castelló i del Club de Natació Azahar Sincro, amb motiu dels recents èxits collits per aquestes formacions de l'esport base. El cadet masculí del Club Voleibol Mediterrani de Castelló es va proclamar campió d'Espanya el mes de juny passat, precisament, a Castelló. Per part seua, els èxits del Club de Natació Azahar Sincronitzada estan relacionats amb la medalla de bronze aconseguida per Minerva Mondéjar en el campionat d'Espanya aleví de natació artística i les altres 18 obtingudes pel club en el campionat autonòmic d'estiu celebrat recentment a Castelló, en el qual es va classificar en tercera posició.

El president Martí ha felicitat els jugadors de voleibol i les nadadores pels seus bons resultats, destacant que s'han obtingut "en un moment molt complicat per a entrenar i competir, a conseqüència de la pandèmia del covid". A més, ha assenyalat que "són assoliments que posen de manifest que a Castelló hi ha pedrera", i ha expressat el seu desig que entre els esportistes hui rebuts hi haja "nous futurs olímpics que a la província seguisquen el deixant de Pablo Herrera i Lidón Muñoz, i a escala nacional, de Gemma Mengual i Ona Carbonell".

El president ha instat els joves esportistes a "continuar entrenant dur", sense perdre de vista que "en l'esport es guanya i es perd" i que "cal assumir la derrota amb naturalitat, com han fet hui el llegendari jugador de bàsquet espanyol, Pau Gasol i els seus companys de la selecció de bàsquet". Ha afegit que "Pau ha sigut un gran educador en aquest país".

Martí ha finalitzat dient que "cal fer molt d'esport, però sense deixar d'estudiar, perquè els estudis seran molt importants en la seua vida futura".

Tania Baños, deporte base

Per part seua, la diputada Tania Baños ha agraït la gran labor formativa que desenvolupen tots dos clubs, assenyalant que "per a aquesta Diputació, en matèria d'Esports, la prioritat és l'esport base".