La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí traslladarà a la Generalitat el problema que genera a Montán la inexistència de transport públic

José Martí traslladarà a la Generalitat el problema que genera a Montán la inexistència de transport públic
7 de Gener de 2020

El president recorda que per a combatre la despoblació és imprescindible millorar la qualitat dels serveis que es presten en el medi rural

El president de la Diputació, José Martí, mediarà davant la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb l'objectiu de resoldre el problema de falta de transport que existeix a Montán. A això s'ha compromés amb l'alcalde del localitat, Sergio Fornás, en el transcurs de la reunió que tots dos han mantingut en el Palau Provincial.

Martí ha destacat que és “una justa i necessària reivindicació, perquè com solem repetir, per a combatre la despoblació resulta imprescindible millorar la quantitat i la qualitat dels serveis que es presten en l'àmbit rural”. Per això, “encara que aquesta matèria és competència autonòmica, ens comprometem a insistir davant la Generalitat en la confiança que el conseller Arcadi España farà tot quant estiga a la seua mà per a trobar una solució en el menor temps possible”.

En la reunió s'ha parlat a més sobre el finançament dels Serveis Socials, raó per la qual el president Martí també traslladarà a la vicepresidenta Oltra les inquietuds que planteja l'Ajuntament de Montán.

Finalment, l'alcalde Fornás ha explicat a Martí un dels projectes que l'Ajuntament vol impulsar per a millorar el mur de contenció que hi ha en el barranc de Montán al seu pas pel nucli urbà mitjançant la col·locació de terrasses i jardins i ampliant el vial per a fer més fluid el pas de vehicles.