La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí rep l'ATC amb motiu de la pròxima celebració del seu XV Congrés Internacional

José Martí rep l'ATC amb motiu de la pròxima celebració del seu XV Congrés Internacional
15 d'Octubre de 2019

El president de la Diputació i els dirigents de la ATC són partidaris de fomentar la formació vinculada a la indústria ceràmica. Es dona la circumstància que en aquest sector els tècnics espanyols són els millor valorats del món

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut en el matí de hui el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro, amb motiu de la pròxima celebració els dies 7 i 8 de novembre del XV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic a la Universitat Jaume I. Es tracta d'un fòrum patrocinat per la Diputació de caràcter bianual, que està organitzat per aquesta associació que té la seua seu a Castelló i compta amb mig segle d'existència. En la reunió també han participat el diputat provincial de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, i l'integrant de la directiva de ATC, José Ribera.

Els representants de la ATC han informat el president que el congrés tindrà més de 200 participants i que en el mateix s'abordaran temàtiques com la transformació digital, la transició energètica, el repte de la comercialització i els nous productes ceràmics.

El president del la ATC ha posat de manifest que els tècnics ceràmics espanyols són els millor valorats del sector a tot el món. També ha assenyalat que “hem de donar esperança als joves, fer-los saber que si decideixen formar-se en mòduls de la branca industrial tindran la possibilitat de trobar treball sense necessitat de marxar-se fora”. Montoro i Martí consideren que “l'aposta per la formació és fonamental i que, en una província com la nostra, hem d'animar als joves a interessar-se per l'aprenentatge tècnic vinculat amb la indústria ceràmica, que és el principal motor de l'economia castellonenca”.