La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí mostra la seua disposició a continuar donant suport a la Volta Ciclista a Espanya

José Martí mostra la seua disposició a continuar donant suport a la Volta Ciclista a Espanya
30 d'Agost de 2019

Anuncia que tornarà a la província de Castelló, "ja vorem si l'any que ve o al següent, perquè està més que demostrat el retorn de les inversions que es realitzen en aquest tipus de proves"

El president de la Diputació, José Martí, ha sigut l'encarregat d'entregar el premi de vencedor de l'etapa 7 de la Volta, el campió del món, Alejandro Valverde, al qual ha felicitat per la seua gesta. Martí ha seguit tota la carrera des del cotxe de direcció de carrera, al costat del director, Javier Guillén, i la diputada provincial d'Esports, Tania Baños. El mateix Martí va tallar al matí la cinta amb el qual es va donar l'eixida neutralitzada de l'etapa Onda-Mas de la Costa.

El president ha realitzat unes manifestacions després de la cerimònia oficial de lliurament de premis, en les quals ha mostrat la seua intenció de continuar donant suport a la Volta.  La carrera tornarà a la província de Castelló, "ja veurem si en la pròxima edició o en la següent, però el que hem de tindre clar és que el retorn de les inversions en aquest tipus de proves està més que demostrat".

Martí ha donat les gràcies a l'organització per totes les atencions i deferències que ha tingut amb la Diputació i amb els ciutadans de la província. Ha destacat que la Volta és un gran aparador que ens ha servit per a mostrar que "tenim una província magnífica, amb uns paisatges que combinen mar i muntanya, que són difícils de trobar en altres latituds".

També ha posat de manifest la gran quantitat de públic que ha seguit l'etapa en directe "i com de contenta que estava la gent". Ha afegit que "és bonic vore que aquest tipus de proves esportives fan gaudir a la gent, que en el dia de hui no parava d'aplaudir i animar als corredors, sobretot en les rampes més dures del Mes de la Costa".

Per la seua part, la diputada d'Esports, Tania Baños, ha donat les gràcies a totes les persones que han treballat perquè les dues etapes que han transcorregut per la província de Castelló hagen sigut un èxit, i molt especialment, als ajuntaments de les poblacions per les quals ha passat la carrera.