Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí: “La Diputació estarà al costat d'aquelles actuacions que creen riquesa i llocs de treball als pobles d'interior”

José Martí: “La Diputació estarà al costat d'aquelles actuacions que creen riquesa i llocs de treball als pobles d'interior”
31 de Juliol de 2021

El president de la institució provincial ha visitat el municipi de Villahermosa del Río, on ha contemplat les obres d'ampliació de la residència de persones majors, que han comptat amb una inversió de 95.900 euros a través del Pla 135

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat hui el municipi de Villahermosa del Río on, acompanyat pel seu alcalde, Luis Rubio, ha pogut contemplen diverses actuacions que s'estan desenvolupant en la localitat, algunes d'elles amb el suport de la institució provincial.

José Martí ha assenyalat “la importància que es desenvolupen projectes que generen riquesa i llocs de treball” perquè, al seu judici, són claus perquè “els ciutadans i ciutadanes es queden en el territori”. En aquest sentit, ha asseverat que “la nostra proposta és clara, i no és una altra que fas costat als nostres pobles i a l'interior”.

El president de la Diputació, en el seu recorregut per Villahermosa, s'ha acostat a la residència de persones majors Sant Antoni Abat, on s'han desenvolupat obres d'ampliació gràcies als 95.900 euros inclosos en el Pla 135 de la institució provincial.

Amb la realització d'aquestes obres es dóna resposta a l'interés social que existeix en tota la comarca per aquest equipament. Es tracta de construir una edificació a imatge i semblança de l'existent composta de planta baixa i dues plantes altes, acabat en coberta inclinada a diverses aigües de teula. L'ampliació consisteix a dotar a la residència de 81 places, distribuïdes ara en 21 individuals i 30 dobles, en un total de 51 habitacions.