La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí felicita el Playas de Castellón per un 2019 plagat d'èxits en el qual s'ha proclamat millor club d'Europa

José Martí felicita el Playas de Castellón per un 2019 plagat d'èxits en el qual s'ha proclamat millor club d'Europa
20 de Decembre de 2019

També ha aconseguit el campionat d'Espanya masculí i femení. Les dones han sigut a més campiones d'Espanya per clubs a l'aire lliure en totes les categories

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, han felicitat el Playas de Castellón pels èxits collits en 2019, el millor any de la seua història. Ha sigut en el transcurs d'una recepció celebrada en el Palau de les Aules a la qual ha acudit una delegació de l'equip encapçalada pel president de l'entitat, Toni Escrig, de la qual també han format part el director esportiu, Pepe Ortuño, i un grup d'atletes.

Tal com ha explicat Escrig, la de 2019 ha sigut la millor temporada de la història del Playas. Entre els seus assoliments figura el d'haver-se proclamat per segona vegada millor club d'Europa, fita que va esdevindre en les instal·lacions de Gaetà Huguet de Castelló. El primer campionat el va obtindre en 2015.

A més, s'ha proclamat campió d'Espanya en les categories masculina i femenina, un doblet que fins ara no havia obtingut cap club.

A nivell individual ha collit 211 medalles nacionals i a escala internacional 16 campions nacionals i 37 medalles. Un èxit del qual han sigut especialment protagonistes les dones, que s'han proclamat campiones d'Espanya per clubs a l'aire lliure en totes les categories.

En el torn de parlaments, la diputada Tania Baños ha mostrat la disposició de l'equip de govern de l'entitat de continuar col·laborant amb el Platges “perquè els vostres èxits seran els nostres èxits”.

Per part seua, José Martí ha felicitat el club d'atletisme castellonenc “per aquesta temporada d'èxits sense precedents, amb un doblet històric per clubs en les categories masculina i femenina en la lliga nacional”.

El president ha destacat que la col·laboració amb el Playas “genera un important retorn a la província de Castelló perquè possibilita que joves facen esport i porten una vida sana, perquè la marca Playas de Castellón ajuda a promocionar turísticament a la nostra província i perquè amb les proves d'atletisme que s'han realitzat gràcies al club s'han generat 18.000 pernoctacions als hotels de la capital”.