La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí destaca el prestigi del treball que desenvolupa el funcionariat del complex Penyeta

José Martí destaca el prestigi del treball que desenvolupa el funcionariat del complex Penyeta
8 de Juliol de 2019

Durant la seua visita a aquestes instal•lacions, el president de la Diputació ha agraït la gran labor que desenvolupa el personal públic que presta servei en el col•legi per a esportistes, en els centres d'acollida i educació especial, i en el Servei de Restauració.

Castelló, 8.07.2019. El president de la Diputació, José Martí, ha visitat avui les instal·lacions de Penyeta Roja, junt amb la vicepresidenta i reponsable del departament de Benestar Social, Patricia Puerta, i la diputada de Cultura i Restauració, Ruth Sanz. Allí han tingut l'ocasió de saludar el funcionariat i de conéixer de primera mà la labor que es realitza en el col·legi i en la residència per a esportistes, en el centre d'acollida i en la residència infantil, en el centre i en la residència d'educació especial, i en el Servei de Restauració.

Martí ha agraït al personal del complex, “la gran labor social que realitzen, tant a nivell formatiu com assistencial”, un treball molt sensible i necessari “que gaudeix de gran prestigi i que el funcionariat desenvolupa amb grans dosis d'humanitat, entusiasme i afecte”.

El mateix que posa el professorat del col·legi per a esportistes, “l'esforç del qual s'ha vist recompensat amb nombrosos èxits competitius”.

El president també ha pogut conéixer in situ el treball que es realitza en el Servei de Restauració de Béns Culturals de la Diputació, que es dedica a la conservació i salvaguarda del patrimoni moble existent a la província. En el moment de la visita, el personal tècnic del servei estava treballant en la restauració d'un quadro que pertany al Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni (MACVAC).

José Martí ha manifestat que Penyeta Roja comptarà amb el suport del nou equip de govern “per a mantindre tot el que s'està fent bé i, en la mesura que siga possible, millorar-ho”.