José Martí destaca l'esforç dels mitjans d'extinció per apagar l'incendi de Les Useres

José Martí destaca l'esforç dels mitjans d'extinció per apagar l'incendi de Les Useres
15 d'Agost de 2022

José Martí, acompanyat pel diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha acudit junt alcalde de Les Useres, Jaime Martínez, al lloc de comandament, on han rebut tota la informació sobre l'evolució d'un incendi que ha començat al migdia del diumenge en una jornada de condicions climàtiques molt complicades.

Les Useres, 14.08.2022. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mostrat aquesta vesprada la seua preocupació per les dimensions de l'incendi que des d'aquesta vesprada està afectant el terme municipal de Les Useres, on estan actuant de manera intensa els serveis de emergència de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers.

José Martí, acompanyat pel diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha acudit junt alcalde de Les Useres, Jaime Martínez, al lloc de comandament, on han rebut tota la informació sobre l'evolució d'un incendi que ha començat al migdia en una jornada de condicions climàtiques molt complicades.

El president de la Diputació ha destacat el gran esforç durant tot el dia i la seua preocupació perquè puga convertir-se en un «incendi important». Una altra dada destacada és el desallotjament de alguna masia disseminada per la zona, però ha subratllat que en l'actualitat no es decretat cap desallotjament.

Malgrat la dificultat de la situació, José Martí ha mostrat la seua confiança en la labor que exerceixen tots els mitjans d'extinció i ha mostrat totes la seua solidaritat amb l'alcalde de les Useres, Jaime Martínez.