Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí considera una molt bona notícia la pròxima reobertura de l'hotel de la Serratella

José Martí considera una molt bona notícia la pròxima reobertura de l'hotel de la Serratella
16 de Juny de 2021

Es tracta d'un establiment "amb encant" situat a 781 metres d'altura, en un ambient rural amb decoració moderna

El president de la Diputació, José Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han visitat hui la Serratella, on han pogut comprovar "l'excel·lent hotel" existent en la localitat, en el qual l'ajuntament té posades grans esperances des del punt de vista turístic. Es tracta d'un xicotet i modern hotel situat en un ambient rural i natural en un poble de tot just 100 habitants que es troba a 781 metres d'altura i resulta ideal per al descans de persones i parelles de mitjana edat. En paraules de Martí, una instal·lació "amb encant, en un ambient rural però amb decoració moderna, que està mirant a les Columbretes i Mallorca".

Segons ha explicat l'alcalde, Alfonso Arín, l'establiment es va tancar a partir de la pandèmia però després de l'ampliació realitzada en els últims mesos, s'està acabant d'equipar amb la intenció iniciar un procés d'adjudicació "perquè la reobertura es produïsca al més prompte possible".

Entre els objectius de l'alcalde està el de poder dotar a l'hotel d'un bon servei de cuina amb productes de la terra, a poder ser, de la marca Castellón Ruta de Sabor.

Durant la seua estada a la Serratella, el president també ha visitat l'obra que s'està realitzant amb càrrec al Pla 135 de 2020 que finança la Diputació, que consisteix en la rehabilitació interior de l'edifici de l'Ajuntament que, entre altres millores, contempla el cobriment lleuger d'una terrassa de la primera planta per a la seua habilitació com a saló de plens.

L'any passat a aquesta localitat li van correspondre 75.900 euros amb càrrec al Pla 135, dels quals 58.757 es van destinar a l'obra de rehabilitació de l'ajuntament i els 12.221 euros restants van ser per a despesa corrent.