Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

José Martí afirma que les diferents administracions treballen de manera coordinada perquè els turistes puguen continuar gaudint al setembre de les platges de Benicàssim

José Martí afirma que les diferents administracions treballen de manera coordinada perquè els turistes puguen continuar gaudint al setembre de les platges de Benicàssim
30 d'Agost de 2021

El president de la Diputació destaca que els bombers han fet ús amb èxit del nou material de bombeig d'aigua adquirit pel Consorci per a restablir la normalitat en garatges i soterranis

El president de la Diputació, José Martí, ha volgut llançar un missatge "en positiu" a totes les persones que tenen previst acudir a Benicàssim al setembre "perquè les diferents administracions treballarem amb rapidesa i de manera coordinada perquè la normalitat torne a les platges". Ha afegit que que Benicàssim és un centre turístic "i farem tot el que siga a les nostres mans perquè tinga un final de temporada que estiga a l'altura del que mereix".

Són declaracions a peu de platja durant la visita que ha realitzat per les zones més afectades per l'aiguat caiguda ahir en la localitat, al costat de l'alcaldessa, Susana Marqués; el diputat de Bombers, Abel Ibáñez; la directora territorial de Presidència de la Generalitat a la província de Castelló, Eva Redondo, i altres regidores i regidors del municipi.

El president ha reiterat a l'alcaldessa que "la Diputació posa a la disposició de l'Ajuntament de Benicàssim tots els mitjans dels quals disposa", com ja es va fer en la jornada d'ahir, en la qual els bombers des del primer moment van utilitzar amb èxit el nou material de bombeig d'aigua adquirit pel Consorci Provincial, així com els seus camions, per a evacuar com més prompte millor l'aigua que va inundar diferents garatges i soterranis del carrer Sigalero i zones de voltant". A més, ha explicat que "hui mateix comencen a actuar les brigades de mitigació per a col·laborar amb els serveis municipals en la neteja de les platges".

Martí, Marqués, Ibáñez i Redondo també han realitzat un recorregut per grups d'apartaments i habitatges unifamiliars afectades per l'aiguat per a departir amb els veïns i interessar-se per la situació.

Felicitació als bombers

El president ha finalitzat la seua intervenció felicitant el diputat de Bombers i a tot el Consorci Provincial per la gran eficàcia amb la qual han escomés el treball extra al qual han hagut de fer front en les últimes setmanes amb els incendis, l'ensulsiada d'un edifici a Peníscola i les inundacions de Benicàssim. "Quan diem que el Consorci és el buque insignia de la Diputació, ens referim a situacions com la que es va presentar ahir a Benicàssim, en la qual des del primer moment els bombers van estar actuant per a minimitzar els efectes de les pluges torrencials, circumstància que les ciutadanes i ciutadans agraeixen". "La ciutadania", ha dit, "també valora positivament que les diferents administracions hàgem actuat de manera coordinada i amb lleialtat institucional".

La directora territorial

En similars termes a Martí s'ha pronunciat la directora territorial de Presidència de la Generalitat a la província de Castelló, Eva Redondo, qui ha incidit en què "com ja vam fer ahir, vam continuar posant tots els nostres mitjans a la disposició de l'Ajuntament, i la maquinària que faça falta per als pròxims dies, perquè l'objectiu de tots és tornar a la normalitat el més prompte possible".

Agraïment de l'alcaldessa

Per part seua, l'alcaldessa Susana Marqués, ha agraït la presència del president Martí, el diputat Ibáñez i la directora territorial Redondo, així com el suport que la Diputació, la Generalitat i la Guàrdia Civil van prestar des del primer moment a la Policial Local i als serveis municipals per a fer front a l'emergència.