La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Huguet participa en la reunió de coordinació del Fons de Cooperació per a avançar en l’arribada d’11,2 milions d’euros a Castelló

Huguet participa en la reunió de coordinació del Fons de Cooperació per a avançar en l’arribada d’11,2 milions d’euros a Castelló
24 de Gener de 2020

D’aquesta quantitat, la meitat serà aportada per la Diputació Provincial

El diputat de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, ha participat hui a València per primera vegada com a representant de la Diputació en la comissió de seguiment del Fons de Cooperació Municipal. Així s’ha fet efectiva l’entrada de la institució provincial a aquest mecanisme autonòmic de finançament local després que el ple donara el passat dimarts el seu vistiplau per unanimitat a la proposta d’adhesió plantejada pel govern de José Martí.

Per a Huguet “estem davant d’una bona notícia per als ajuntaments i per a tots els veïns i veïnes de Castelló, perquè aquesta incorporació comportarà l’arribada als pobles d’un total d’11,2 milions d’euros per a inversions”. D’aquesta assignació, la meitat -5,6 milions- provindran de fons de la Diputació Provincial..

En quant a la reunió, s’ha informat que la previsió és que a principis de febrer, quan es disposen de totes les dades oficials de població, es dictarà una resolució del president de la Generalitat per a adjudicar els imports per a cada territori i municipi. A banda, també s’hi destinaran 3 milions d’euros a la lluita contra el despoblament, que es gestionaran a través de la Direcció General de l’Agenda Valenciana Antidespoblament.