Exposició itinerant del Patrimoni Cultural de la província

Exposició itinerant del Patrimoni Cultural de la província
25 de Juliol de 2018

La Diputació de Castelló posa a disposició dels ajuntaments de la província una exposició itinerant del patrimoni cultural de la província. Així, qualsevol municipi de Castelló ja pot sol·licitar aquesta mostra titulada 'El patrimoni ens defineix, ens uneix, ens fa créixer. Castelló, molt per mostrar'

25 de juliol de 2018. La Diputació de Castelló posa a disposició dels ajuntaments de la província una exposició itinerant del patrimoni cultural de la província. Així, qualsevol municipi de Castelló ja pot sol·licitar aquesta mostra titulada 'El patrimoni ens defineix, ens uneix, ens fa créixer. Castelló, molt per mostrar'. Es tracta d'un recorregut d'atractives imatges amb panells explicatius de bona part dels atractius naturals històrics i tradicionals de la província de Castelló.

El vicepresident de la Diputació, Vicent Sales, ha assenyalat que “amb aquesta exposició contribuïm a donar a conéixer i posar en valor el patrimoni cultural de la nostra província com a font de riquesa. Com a part de la commemoració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, volem que tota la gent de Castelló i les visites que aquests dies disfruten de l'estiu a la província coneguen els elements que conformen el llegat de patrimoni cultural de la província des de tots els seus vessants, patrimoni artístic, immoble, oral, immaterial i natural, entre altres”.

Cal recordar que la Diputació ha iniciat el recorregut d'aquesta exposició itinerant en l'Aeroport de Castelló, on romandrà durant tot el mes de juliol.

És important assenyalar que qualsevol ajuntament interessat pot sol·licitar l'exposició a través de la seu electrònica en el Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació.