Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Esgotades les entrades per a la Celestina del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola

18 de Juliol de 2018
 Esgotades les entrades per a la Celestina del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola
'La Celestina', de Fernando de Rojas i dirigida per Jaume Policarpo ha penjat ja el cartell de 'no hi ha entrades' en l'equador d'un reeixit XXI Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola.

18 de juliol de 2018. 'La Celestina', de Fernando de Rojas i dirigida per Jaume Policarpo ha penjat ja el cartell de 'no hi ha entrades' en l'equador d'un reeixit XXI Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola. L'exclusiu cicle viurà demà a les 22:30 hores en el Pati d'Armes de la fortalesa més turística de la província la seua cinquena jornada repetint, com en les anteriors, el ple absolut i la desbordada expectació que ha despertat consolidant-lo com referent i precursor del turisme cultural de la província. Serà la companyia Bambolina Teatro Practicable la que continue desprenent el talent de les arts en tan preat entorn històric de Castelló.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, s'ha mostrat convençut que “la cita de demà amb el Festival de Teatre Clàssic tornarà a sorprendre tothom per la seua qualitat i autenticitat. Estem comprovant com dia a dia el talent dels actors i actrius junt amb aquest lloc únic i detalls com l'escenografia i l'ambient que es respira, el consoliden com una cita cultural única a la nostra província i de referència a tot el país. Peníscola és parada obligada ja per a les millors obres del teatre clàssic aquest estiu, i demà tornarem a comprovar-ho orgullosos que la nostra província siga el lloc on passen les coses bones com aquesta”.

En aqueix sentit, el renovat Castell de Peníscola gràcies al pla director executat per la Diputació de Castelló, està sent el millor lloc patrimonial que continuarà acollint aquest festival fins al pròxim 29 de juliol. Seguint l'estela d'altres referents a Espanya, el Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola s'ha posicionat ja com el màxim precursor del turisme cultural i de l'oferta complementària de qualitat al turisme de la província en la temporada estival.

Cal recordar que un dels eixos fonamentals del Pla director del Castell de Peníscola, en el què la Diputació invertirà 4,5 milions d'euros, era augmentar l'aposta pel Festival de Teatre Clàssic com a patrimoni cultural i eina de promoció turística.

Continua la millor programació

Una de les claus de l'èxit del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola ha sigut la perfecta conjunció de la qualitat, prestigi i innovació en la seua programació.

A l'obra de demà li seguirà ja en la recta final del festival, el dissabte 21 de juliol, l'obra 'Medida por Medida', de William Shakespeare dirigida per Emilio del Valle, amb la Companyia Factoría de Teatro y Producciones Inconstantes. El dijous 26 l'obra 'Commedia' amb la direcció de Cándido Pazó, amb la companyia Contraproducciones i amb la coproducció de la Mostra Internacional de Teatro de Ribadavia.

Finalment, els dies 28 i 29 de juliol el passador d'or al festival el posarà l'obra 'Nerón', de E. Galán, amb la direcció d'Alberto Castrillo-Ferrer, amb la Companyia Secuencia3 coproduït pel Festival Internacional de Teatro de Mérida.

Cal recordar que la venda d'entrades està oberta ja en les taquilles del castell i online en la pàgina web https://castillodepeniscola.dipcas.es/