El retrat de l'expresident José Martí ja penja a la Sala de Comissions de la Diputació de Castelló

El retrat de l'expresident José Martí ja penja a la Sala de Comissions de la Diputació de Castelló
13 de Juny de 2024

La presidenta Marta Barrachina rep al seu predecessor per a penjar el quadre que ja compartix espai amb els retrats dels qui han sigut els màxims representants de la institució al llarg dels seus 202 anys d'història.

La Sala de Comissions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló ja acull la foto de l'expresident, José Martí (2019-2023), compartint així espai amb els retrats dels qui han sigut els màxims representants de la institució provincial al llarg dels seus 202 anys d'història.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha rebut a José Martí per a procedir a l'acte en el qual s'ha descobert el retrat fotogràfic, autoria de Javier Vilar.

De manera prèvia, la dirigent provincial ha mantingut una trobada amb el seu predecessor i han pogut compartir impressions quant a la gestió en la institució provincial, anècdotes i, com ha expressat Marta Barrachina, “compartim la importància del diàleg polític a l'hora de treballar per la nostra província, per millorar la qualitat dels seus veïns i veïnes i fer de la Diputació una administració útil i pròxima”.