Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El president Martí demana que les persones que encara no s'han vacunat ho facen per solidaritat i patriotisme

El president Martí demana que les persones que encara no s'han vacunat ho facen per solidaritat i patriotisme
25 d'Octubre de 2021

Encara que la situació és bona, recorda que en els últims dies s'està produint un increment de les hospitalitzacions que afecta fonamentalment la població que no està immunitzada

El president de la Diputació, José Martí, fa una crida a les persones que encara no s'han vacunat perquè ho facen com més prompte millor acudint als punts de vacunació sense cita prèvia o tramitant la sol·licitud a través del portal de vacunació coronavirus de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Considera que «és una cosa que tots hem de fer per solidaritat i patriotisme, perquè estan en joc la salut pública, la vida de persones i la recuperació econòmica».

El president assenyala que «afortunadament, ens trobem en una bona situació, no podem baixar la guàrdia i tenim l'obligació de fer tot el que siga a les nostres mans perquè no hi haja marxa arrere».

Aquestes declaracions de Martí obeeixen a la seua preocupació per les dades revelades en els últims dies per les autoritats sanitàries, que posen de manifest que es ve produint un increment sostingut del nombre de persones hospitalitzades per coronavirus i que en el 70% dels casos es tracta de persones no vacunades.

El president creu que encara que ja està vacunat el 90% de la població vacunable, «és importantíssim augmentar encara més aqueix percentatge i que quan les persones majors siguen requerides per a la tercera dosi de reforç, acudisquen a la cita».

En la seua opinió, «és una obvietat que les vacunes donen resultat i constitueixen un eficaç passaport de vida que ens han permés reduir de manera espectacular la incidència del virus».