La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El president de la Diputació anima l'alcalde de Teresa a sol·licitar una unitat de respir

El president de la Diputació anima l'alcalde de Teresa a sol·licitar una unitat de respir
21 d'Octubre de 2019

Tots dos han abordat la necessitat d'obrir línies pressupostàries per a serveis de servei d'àpats a domicili i de neteja de la llar que ajuden els majors a continuar vivint al seu pobles

L'alcalde de Teresa, Ernesto Pérez, i la tinent d'alcalde, Marisa Capilla, han plantejat hui al president de la Diputació, José Martí, la necessitat de realitzar actuacions que permeten que les persones majors continuen vivint al poble. En aquest sentit, els edils han explicat el seu projecte de creació d'habitatges socials tutelats per al qual estan buscant finançament.

Martí ha coincidit amb Pérez i Capella que “és urgent passar a l'acció perquè les persones majors poden fer realitat el seu desig de continuar vivint als seus pobles mentre es valguen per si mateixos”. El president ha defensat que “està bé apostar per projectes més ambiciosos però que el que s'imposa mentrestant és actuar de manera ràpida perquè els nostres majors continuen vivint en el seu entorn habitual”. Per això, ha afegit que “en la Diputació estem treballant en l'obertura de línies pressupostàries que permeten que aquestes persones reben a casa el menjar ja cuinat, mantinguen neta l'habitatge i que un professional els visite periòdicament per a cerciorar-se de si es troben bé o necessiten alguna cosa”.

José Martí també ha animat a l'Ajuntament de Teresa a sol·licitar la seua inclusió en el programa d'unitats de respir “perquè està funcionant molt bé i, en general, als pobles gaudeixen d'una excel·lent valoració”.