La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Patronat Provincial de Turisme coordina la participació dels municipis de Castelló en Fitur

El Patronat Provincial de Turisme coordina la participació dels municipis de Castelló en Fitur
20 de Novembre de 2019

La Fira Internacional de Turisme se celebrarà a Madrid del 22 al 26 de gener de 2020

El Patronat Provincial de Turisme ha fet els primers passos per a coordinar l'acció conjunta que, sota el paraigua de l'organisme autònom de la Diputació de Castelló, desenvoluparan els municipis de costa i interior de cara a la pròxima edició de Fitur, la Fira de Turisme Internacional, que se celebrarà del 22 al 26 de gener a Madrid.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha reunit a les noves dependències de la institució provincial a representants municipals i tècnics d'aquelles localitats que té previst promocionar els seus productes turístics en la fira. Una trobada que ha servit per a coordinar el protocol a seguir en un dels fòrums turístics més rellevants d'Europa.

Esports, cultura, gastronomia i festivals tornaran a ser algunes de les principals apostes de la institució provincial, que contempla de nou la posada en valor de l'oferta turística de sol i platja de la Costa del Azahar, així com la potencialitat i els recursos naturals de l'interior de la província.

Virginia Martí, acompanyada per la gerent del Patronat Provincial, Virginia Ochoa, ha abordat també el pla de fires de l'organisme autònom per a prémer l'opinió dels municipis i l'opció de participar de la mà de Patronat.