La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Patronat de Turisme trasllada l'oferta de Castelló a Londres, Berlín i València

El Patronat de Turisme trasllada l'oferta de Castelló a Londres, Berlín i València
2 de Novembre de 2019

La World Travel Market London és una de les principals fires turístiques del món i en ella es donaran cita empresaris turístics de la província

El Patronat Provincial de Turisme ha programat un ampli programa per a donar a conéixer l'oferta turística de Castelló, tant del litoral com del turisme d'interior, amb presència activa en diversos fòrums tant nacionals com internacionals. Londres, Berlín, València o Valladolid són algunes de les cites en el calendari.

Ja aquest cap de setmana està present en la Fira de Tots Sants de Cocentaina, una de les fires de proximitat que més públic atreu en tota la Comunitat Valenciana. No obstant això, la cita més destacada del mes és sens dubte el World Travel Market London, del 4 al 6 de novembre, que és una de les principals fires de turisme del món, de caràcter exclusivament professional, on el Patronat, amb la presència representants de municipis i d'empresaris turístics de la província, participa dins del pavelló de Turisme Comunitat Valenciana.

El Regne Unit va representar en 2018 el 15,98% de les pernoctacions dels turistes estrangers que van visitar la província de Castelló i, fins a agost de 2019, les pernoctacions de turistes britànics han augmentat un 4,53%. L'aeroport de Castelló connecta amb Londres Stansted a través la companyia Ryanair, que ofereix tres vols setmanals entre abril i novembre i dos vols setmanals la resta de l'any. A partir del 9 de desembre, com ja s'havia anunciat, s'ampliarà amb l'obertura d'una nova ruta a London Luton per part de la companyia Wizzair amb dues freqüències setmanals.

Seguint en ordre cronològic, del 15 al 17 de novembre l'atenció es trasllada a la València Bike, un esdeveniment al voltant de la bicicleta que se celebra en Fira València juntament amb el certamen de motociclisme. Ací hi haurà presència amb un mostrador en l'estand de la Comunitat Valenciana atés per personal del Patronat Provincial de Turisme, on s'informarà, al costat d'empreses del sector, de l'oferta turística de cicloturisme, que és una línia estratègica del Patronat Provincial de Turisme per als pròxims anys. València Bike és considerat un bon aparador perquè la Comunitat Valenciana representa el 29,62% del total de viatgers que visiten la província de Castelló.

D'altra banda, del 22 al 23 novembre se celebrarà Expolingua Berlín, fira de turisme idiomàtic. El Patronat Provincial de Turisme participarà amb un estand propi on les empreses que comercialitzen turisme d'ensenyament d'espanyol per a estrangers mantenen les seues reunions comercials i posicionen la província en aquest segment.

El turisme idiomàtic, que té com a principal motivació l'aprenentatge d'idiomes diferents del propi, està en alça en els últims anys, especialment amb l'aprenentatge de l'espanyol. Es tracta de turistes d'alta rendibilitat, amb més de 2.000 € de despesa per estada, ja que aquestes són fins a quatre vegades més llargues que la mitjana i són turistes consumidors d'altres modalitats de turisme en el territori.

Castella i Lleó és una altra destinació programada per al mes amb Intur Valladolid, on hi haurà un mostrador dins de l'estand de Turisme Comunitat Valenciana per a donar informació de l'oferta de la província de Castelló al costat de representants de municipis i empreses.