La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Govern provincial reforça la projecció turística del Carnestoltes de Vinaròs

El Govern provincial reforça la projecció turística del Carnestoltes de Vinaròs
1 de Març de 2019

La Diputació de Castelló reforça la projecció turística del Carnestoltes de Vinaròs que viurà aquest pròxim cap de setmana els seus dies més intensos amb multitud de celebracions i actes previstos amb gran participació i afluència de visitants

1 de març de 2019. La Diputació de Castelló reforça la projecció turística del Carnestoltes de Vinaròs que viurà aquest pròxim cap de setmana els seus dies més intensos amb multitud de celebracions i actes previstos amb gran participació i afluència de visitants. La col·laboració de la Diputació en l'impuls turístic i econòmic d'aquesta festa per a Vinaròs i tota la seua zona d'influència es contextualitza en el compromís del Govern provincial amb la posada en valor de les tradicions no sols com a element cultural, sinó també per a continuar generant noves oportunitats de riquesa i futur als pobles. Així, el Govern provincial col·labora des de fa anys amb aquesta festa declarada d'Interés Turístic Autonòmic, a través de les subvencions turístiques a festes d'interés amb l'Ajuntament concedint una ajuda de 7.000 euros per a impulsar la seua promoció.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “és per a tota la província un orgull comptar amb festes úniques que omplin els nostres pobles de tradició i que els fan més atractius des del punt de vista turístic, sent un gran reclam perquè milers de visitants ens coneguen, consumesquen Castelló i generen noves oportunidads econòmiques”.

A més, la Diputació col·labora també amb la Comissió Organitzadora del Carnestoltes i en la seua programació cultural com a part de la línia d'ajudes de la Diputació a associacions i entitats culturals.