Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola comença la recta final amb 'Commedia'

25 de Juliol de 2018
El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola comença la recta final amb 'Commedia'
La Diputació de Castelló impulsa el Festival de Teatre clàssic de Peníscola com gran precursor del turisme cultural, mantenint la qualitat en cada una de les seues representacions, tal com succeirà demà amb 'Commedia'

25 de juliol de 2018. La Diputació de Castelló impulsa el Festival de Teatre clàssic de Peníscola com gran precursor del turisme cultural, mantenint la qualitat en cada una de les seues representacions, tal com succeirà demà amb 'Commedia'. Sota la direcció de Cándido Pazó i la companyia Contraproduciones, aquesta obra serà l'inici d'una recta final de gran altura per a aquest exclusiu cicle. La cita serà a les 22:30 hores en el Pati d'Armes de la fortalesa més turística de la província i les previsions apunten que es repetesca com en les anteriors ocasions el ple absolut.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “mantindre aquests nivells de qualitat en un cicle consolidat com aquest és un pas més en la nostra estratègia per continuar promocionant el Castell de Peníscola aquests dies entre visites vingudes de tot el món. Hem treballat a consciència perquè aquest festival siga reconegut per tot el país”.

En aquest sentit, el renovat Castell de Peníscola gràcies al Pla director executat per la Diputació de Castelló està sent el millor lloc patrimonial que continuarà acollint aquest festival fins a diumenge que ve 29 de juliol. Seguint l'estela d'altres referents a Espanya, el Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola s'ha posicionat ja com el màxim precursor del turisme cultural i de l'oferta complementària de qualitat al turisme de la província en la temporada estival.

Cal recordar que un dels eixos fonamentals del Pla director del Castell de Peníscola en el què la Diputació invertirà 4,5 milions d'euros era augmentar l'aposta pel Festival de Teatre Clàssic com a patrimoni cultural i eina de promoció turística.

Continua la millor programació

Una de les claus de l'èxit del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola ha estat la perfecta conjunció de la qualitat, prestigi i innovació en la seua programació.

A l'obra de demà li seguirà els dies 28 i 29 de juliol el passador d'or al festival, amb l'obra 'Nerón', de E. Galán, amb la direcció d'Alberto Castrillo-Ferrer, amb la Companyia Secuencia3 coproduït pel Festival Internacional de Teatro de Mérida.

Cal recordar que la venda d'entrades està oberta ja en les taquilles del castell i online en la pàgina web https://castelldepeniscola.dipcas.es/