Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

El diputat de Sostenibilitat acompanya l’alumnat d’Eslida en una jornada per l’estalvi d’aigua

El diputat de Sostenibilitat acompanya l’alumnat d’Eslida en una jornada per l’estalvi d’aigua
Ignasi Garcia, diputat provincial de Sostenibilitat de la Diputació de Castelló i l’alcaldessa d’Eslida, Lucía Doñate, a l’escola de la localitat.
10 de Junio de 2022

La Diputació de Castelló i Facsa impulsen una campanya de conscienciació sobre el cicle integral de l’aigua que aplegarà a més de 400 escolars de municipis de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia, diputat provincial de Sostenibilitat de la Diputació de Castelló i l’alcaldessa d’Eslida, Lucía Doñate, han visitat hui l’escola de la localitat per assistir a la jornada sobre ús racional de l’aigua impulsada junt amb Facsa i que arribarà a més de 400 alumnes de les localitats Sueras, Eslida, Fanzara, Vilafamés, Vilafranca, Sant Jordi, Morella, La Jana, Cervera del Maestrat, Canet lo Roig, Jérica, Almedíjar i Barracas. L’objectiu d'aquesta campanya és motivar que les més joves es convertisquen en agents actius del desenvolupament sostenible i afavorir actituds de respecte pels recursos hídrics.

Amb aquesta intenció, es duran a terme un conjunt d'activitats que donaran a conéixer a els/les escolars com és el cicle integral de l'aigua i les seues fases de captació, distribució, proveïment, sanejament, depuració i la seua reutilització, així com el seu cicle natural. Igualment comprendran el significat de conceptes com la `petjada hídrica’, indicador mediambiental que ens permet mesurar l'impacte humà en els recursos hídrics del planeta.