La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El diputat de Bombers visita les instal·lacions del parc del Baix Maestrat

El diputat de Bombers visita les instal·lacions del parc del Baix Maestrat
7 d'Agost de 2019

El servei, situat en la localitat de Benicarló, atén 14 municipis amb una població que ronda les 80.000 persones.

Castelló, 07.08.2019. El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha visitat aquest matí les instal·lacions del parc de bombers professionals del Baix Maestrat, situat en la localitat de Benicarló. Ibáñez, acompanyat per l'alcaldessa de la localitat i també diputada provincial, Xaro Miralles, ha conegut de primera mà el treball que realitza un parc que presta assistència a un total de 14 municipis: Alcalà de Xivert, Benicarló, Càlig, Canet lo Roig, Cervera del Maestrat, Xert, la Jana, Peníscola, Rosell, Sant Jordi, Sant Rafel del Riu, Sata Magdalena de Polpís, Traiguera i Vinaròs.

Estem parlant d'una zona de la província amb una població censada que ronda les 80.000 persones, per als quals la Diputació de Castelló té operativa unes instal·lacions modernes que van obrir les seues portes fa a penes sis anys, si bé el parc com a tal va fer els seus primers passos al juliol de 1988.

Aquestes instal·lacions disposen d'11 vehicles, una barca i una moto per a salvaments en el mar. El personal consta d'un cap de parc, cinc caps de torn, cinc caps i 40 bombers. Durant el passat 2018 es van atendre un total de 998 serveis, mentre que fins al 31 de juliol d'aquest 2019 la xifra, de moment, està en 551.