Totes les oficines d’atenció presencial de la Diputació de Castelló romandran temporalment tancades degut a l'estat d'alarma declarat mitjançant el RD 463/2020
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació desinfecta les localitats de Suera i Tales

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació desinfecta les localitats de Suera i Tales
24 de Març de 2020

Seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat, s'actua en carrers i locals públics amb una dissolució d'hipoclorit sòdic

Una dotació del parc de bombers voluntaris d'Onda del Consorci Provincial de la Diputació s'ha desplaçat en el matí de hui fins a Suera per a realitzar labors de desinfecció, seguint els protocols establits en els quals es contempla l'actuació a petició de l'ajuntament en aquells municipis en els quals s'haja comprovat l'aparició d'algun cas de contagi per coranavirus. Cap que recordar que fa 48 hores es va produir la defunció d'un veí de la localitat a conseqüència d'aquesta malaltia.

Es tracta d'una informació que ha donat a conéixer el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, qui ha assenyalat que «l'actuació realitzada hui a Suera és similar a la que es va escometre el passat 21 de març a Toga». Segons ha explicat, «s'han desinfectat els carrers del poble i edificis públics com el centre polifuncional, el col·legi públic, el centre mèdic, correus o l'ajuntament».

Per a fer aquests treballs s'ha desplaçat fins a Suera un equip de 5 persones que seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat ha procedit a desinfectar amb una dissolució d'hipoclorit sòdic».

Una vegada finalitzat el treball a Suera, l'equip de bombers voluntaris d'Onda s'ha desplaçat fins a la veïna localitat de Tales on realitzarà una actuació similar.