Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

El Consorci invertirà 113.000 euros en maquinària trituradora per a mantindre en bon estat els camins rurals i facilitar l'accés dels bombers en cas d'incendi

El Consorci invertirà 113.000 euros en maquinària trituradora per a mantindre en bon estat els camins rurals i facilitar l'accés dels bombers en cas d'incendi
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat de Bombers, Abel Ibáñez, en l'assamblea del consorci de bombers.
23 de Junio de 2022

El president de la Diputació, José Martí, destaca el bon i coordinat treball que van desenvolupar Bombers Diputació Castelló i els bombers forestals de la Generalitat per a controlar el foc de Caudiel en tan sols 24 hores

El Consorci Provincial de Bombers ha donat llum verda definitiva hui a la modificació del seu pressupost de 2022 per la qual s'autoritza l'adquisició de maquinària per valor de 113.000 euros destinada a millorar l'estat dels camins i pistes rurals perquè en cas d'incendi l'accés dels bombers i els seus equips materials resulte molt més ràpid i senzill.

Després de l'acord de hui el Consorci procedirà a la compra d'una fresadora forestal i una fulla anivelladora. Es tracta de material que es connecta a un tractor per a triturar pedres de grans dimensions, terra i tot tipus de material que puga trobar-se en els camins rurals, i anivellar posteriorment el ferm.

L'objectiu, assenyala el president de la Diputació de Castelló, José Martí, «és dotar del material necessari als bombers perquè la resposta davant una situació de crisi siga ràpida i eficaç».

En el transcurs de l'Assemblea General el president també ha fet referència a l'incendi declarat divendres passat a Caudiel per a lloar «la professionalitat i eficàcia dels bombers de la Diputació i dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana», que va permetre estabilitzar i controlar el foc en vint-i-quatre hores.

En la sessió de hui també s'ha aprovat el conveni de col·laboració entre el Consorci Provincial de Bombers i l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta enfront de les Emergències per a l'encàrrec de la gestió dels mitjans del Servei de Bombers Forestals de la Província de Castelló. Un conveni que segons Martí, «contribueix al fet que la coordinació entre la Diputació i el govern autonòmic siga la màxima possible» i que «redunda en benefici del conjunt de la ciutadania».