La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

El Consorci del Cid reforça la seua promoció a nivell internacional i aposta pel cicloturisme

El Consorci del Cid reforça la seua promoció a nivell internacional i aposta pel cicloturisme
27 de Febrer de 2020

La institució, presidida actualment per la Diputació de Castelló, ha presentat hui el nou fullet en anglés que a partir de demà als Països Baixos, Alemanya i França

El Consorci Camí del Cid, presidit actualment per la Diputació de Castelló, ha presentat aquest matí a la capital de la Plana les últimes novetats en matèria de promoció internacional d'aquest important itinerari cultural que recorre i travessa la nostra província i les de Burgos, Sòria, Guadalajara, Saragossa, Terol, València i Alacant.

El president de la institució provincial, José Martí, que ha estat acompanyat pel gerent del consorci, Alberto Luque, i la diputada de Turisme, Virginia Martí, ha explicat que “la internacionalització del camí és una de les metes del nostre mandat perquè creiem en els múltiples beneficis que suposa obrir-se a un nou mercat turístic que, sobretot, cerca viure l'experiència amb bicicleta al llarg d'any”.

Com a via d'accés al turisme internacional, el Consorci ha treballat en el disseny d'un fullet informatiu en anglés -que se suma a la nova web en llengua engonals estrenada en 2019- que gira sobre la figura literària del Cid i l'aventura “en uns territoris naturals d'evocació medieval i allunyada dels tòpics turístics”. Aprofundint una mica més, s'ha inclòs diversos mapes de situació així com diverses seccions que avancen el que el viatger trobarà en el seu recorregut.

En total, ha dit Martí, es realitzarà una primera edició de 12.000 exemplars que seran repartits entre les oficines de turisme, fires i altres esdeveniments turístics a l'estranger en els quals participe el Consorci.

PROMOCIÓ INTERNACIONAL

Precisament, una altra de les novetats és que el Camí del Cid estarà present amb aquests nous materials en la Fiets en Wandelbeurs que se celebra entre demà i l'1 de març a la ciutat holandesa d'Utrecht. Es tracta d'una de les fires de cicloturisme més importants d'Europa i “un mercat de gran interés per a nosaltres, perquè segueix l’estel del nostre govern de promocionar el cicloturisme com a atractiu turístic”.

D'altra banda, del 4 al 8 de març, el Consorci participarà en la ITB de Berlín, la fira de turisme més important d'Europa. En aquest cas el farà amb Rutes Culturals d'Espanya, una marca de Turespaña de la qual el Camí del Cid forma part al costat d'altres grans itineraris turístic culturals d'Espanya.

També el mes de març, i en col·laboració amb el Consorci Camí del Cid, l'editorial Paulsen presentarà ‘Sur la route du Cid’, de l'escriptor francés Marc Fernández: el primer llibre de viatges cicloturista sobre el Camí del Cid escrit i publicat a França, que narra el viatge que l'autor va realitzar en 2019.

El Consorci Camí del Cid és una entitat pública sense ànim de lucre integrada per les diputacions de Burgos, Sòria, Guadalajara, Saragossa, Terol, València, Alacant i Castelló.