Totes les oficines d’atenció presencial de la Diputació de Castelló romandran temporalment tancades degut a l'estat d'alarma declarat mitjançant el RD 463/2020
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Consorci de Bombers aprova les ofertes d’ocupació de 2019 i 2020 amb 12 noves places

El Consorci de Bombers aprova les ofertes d’ocupació de 2019 i 2020 amb 12 noves places
13 de Febrer de 2020

Abel Ibáñez subratlla la voluntat «d’agilitzar quan més millor els procediments perquè el nou personal s’incorpore en el menor temps possible»

El Consorci Provincial de Bombers cobrirà aquest 2020 12 vacants de diferent rang amb l’objectiu de millorar el servei d’extinció d’incendis. Aquest és el principal acord de la reunió que aquest matí han mantingut al Palau Provincial els membres de la comissió de govern d’aquest organisme autònom de la Diputació, que ha aprovat per unanimitat les ofertes d’ocupació pública dels anys 2019 i 2020.

Per al diputat de Bombers, Abel Ibáñez, «amb aquesta decisió donem resposta a una de les demandes més sol·licitades pel col·lectiu de bombers, com és el reforçament dels equips humans, que se suma a la gran aposta que fins a hui hem fet en la renovació de la flota de vehicles». Ibáñez ha subratllat la seua voluntat «d’agilitzar quan més millor els procediments administratius perquè la incorporació del nou personal siga en el menor temps possible».

OFERTES D’OCUPACIÓ

Al llarg d’aquest any 2020 es cobriran les 12 places aprovades hui mateix, que corresponen a sis de bombers, una de sergent, dos de cap, dos d’operadors de comunicació i una d’auxiliar administratiu. Amb el vist i plau de la comissió de govern, el pròxim pas és la publicació en el butlletí oficial de la província, que donarà pas a la publicació de l’oferta.