El Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva de Penyeta Roja convoca la inscripció d'alumnat per al curs escolar vinent

El Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva de Penyeta Roja convoca la inscripció d'alumnat per al curs escolar vinent
Foto d'arxiu.
16 de Març de 2023

El centre de la Diputació de Castelló ofereix places per a estudiants de 5é i 6é de Primària i ESO (1r, 2n, 3r i 4t) que vulguen aspirar a una educació integral a través de l'esport

El Centre d'Iniciació Tècnica Esportiva (CITD) Penyeta Roja, caracteritzat per oferir una educació integral a través de l'esport, ha obert la convocatòria d'accés per a estudiants de 5é i 6é de Primària i l’ESO (1r, 2n, 3r i 4t) que vulguen aspirar a formar part d'aquest projecte educatiu singular.

El procés de selecció del centre de la Diputació de Castelló es realitzarà en diferents fases i s'enceta, en primer lloc, emplenant un formulari d'inscripció per a l'alumnat candidat, que es podrà trobar a la web del centre. Al formulari s'haurà d'annexar la documentació sol·licitada. Aquesta primera fase es prolongarà entre les dates 3 i 28 d'abril de 2023.

Aquest procediment administratiu anirà acompanyat d'una segona fase. Entre el 8 i l'11 de maig de 2023 totes les persones inscrites que compleixen els requisits rebran una comunicació per correu electrònic amb la data, hora i indicacions per dur a terme les proves selectives. A aquesta comunicación s'explicarà el procediment a seguir davant d'unes proves físiques que determinaran la selecció definitiva dels aspirants, totes vinculades a l'especialitat del centre, l'atletisme, entre les quals trobem carrera de velocitat 40 m llisos, llançament de pilota medicinal de 2 kg, salt vertical...

Durant el període d'inscripció, com s'ha indicat a la web del Complex SocioEducatiu Penyeta Roja i en l'apartat d'inscripció a les proves d'accés, es podrà consultar tota la informació necessària i relativa al procés de prematriculació i accés al formulari, i s’inclou un vídeo explicatiu sobre els tests físics de la segona fase on es detalla en què consisteixen i com s'han de dur a terme.

Finalment, durant el mes de juny es publicaran els resultats a la web i es convocarà per telèfon o carta a una reunió a tots els aspirants admesos per informar del procés de matriculació i funcionament del pròxim curs escolar.

S’anima així a la joventut amb inquietuds esportives, així com les seues famílies, que confien la seua formació esportiva i acadèmica en l'experiència i el bon fer de Penyeta Roja, una experiència que de segur marcarà el seu futur dia a dia de forma positiva.