Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Castell del Papa Lluna acollirà del 3 al 12 d'agost el XXV Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola

El Castell del Papa Lluna acollirà del 3 al 12 d'agost el XXV Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola
4 de Juny de 2020

Es mantindran les distàncies de seguretat i s'adoptaran les mesures de protecció que marquen els protocols elaborats per l'autoritats sanitàries

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, considera “molt bona” notícia l'inici dels preparatius del XXV Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola que se celebrarà entre el 3 i el 12 d'agost al Castell del Papa Lluna. Un certamen que es durà a terme amb totes les garanties, mantenint les distàncies de seguretat i adoptant les mesures higièniques i sanitàries previstes en els protocols que marquen l'entrada en la nova normalitat per a preservar la salut dels actors, el públic i els treballadors del castell i el festival.

Així s'ha decidit en el transcurs de la reunió que s'ha celebrat en la jornada de hui en la Diputació de Castelló, en la qual han participat la diputada provincial, Ruth Sanz; la directora adjunta de Música i Cultura Popular de la Institut Valencià de Cultura, Marga Landete, i l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez.

En aquesta trobada s'ha informat que en breu es donarà a conéixer la programació del festival. Encara que en 2020 es compleixen els 25 anys del certamen, donades les circumstàncies, l'organització ha decidit que la celebració d'aquesta efemèride es realitzarà en 2021.