Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

El 14 de març, debat “Eleccions europees: #CSaquestavegadavota”

El 14 de març, debat “Eleccions europees: #CSaquestavegadavota”
14 de Febrero de 2019

El Centre Europe Direct de la Diputació de Castelló organitza, amb la col·laboració de l'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica), el debat Eleccions europees: #CSestavezvota

14 de febrer de 2019. El Centre Europe Direct de la Diputació de Castelló organitza, amb la col·laboració de l'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica), el debat Eleccions europees: #CSestavezvota, que tindrà lloc el pròxim 14 de març a les 19 h en el Saló de Recepcions del Palau Provincial, amb la participació de representants dels grups polítics amb representació en la institució provincial en la present legislatura. El president d'adComunica, Francisco Fernández Beltrán, moderarà el debat.

En aquesta trobada s'analitzaran alguns dels principals reptes que afronta en l'actualitat la política de la Unió Europea i que marcaran la pròxima legislatura en l'EuroCambra. Així mateix, els diputats i diputades participants en la taula redona analitzaran les implicacions d'aquestos desafiaments en relació amb el seu impacte directe a mitjà termini a la província de Castelló.

El debat estarà obert al públic que podrà assistir a l'acte i inclús interpel·lar en el torn de preguntes. A més, està previst retransmetre en directe el debat per a enfortir la comunicació sobre les institucions europees que afecten la ciutadania, com és el Parlament Europeu i la seua influència en la vida de la gent de Castelló.

El vicepresident primer de la Diputació i portaveu de l'Àrea de Coordinació de Cultura, Participació i Relacions Internacionals, Vicent Sales, ha formalitzat l'acord de col·laboració amb adComunica per a la col·laboració en la jornada, en una trobada amb la Junta Directiva de l'associació.

Sales ha assegurat que “és una oportunitat per a tota la gent de Castelló per a escoltar i participar en un debat que plantejarà qüestions molt interessants i que tenen a veure amb l'àmbit europeu. Des de la Diputació acostem a la província les oportunitats que la Unió Europea obri per al seu desenvolupament, i també aquesta iniciativa forma part d'aquest treball i compromís”.

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professorat universitari, direccions de comunicació d'empreses privades, i directius de mitjans de comunicació, que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el Pla d'Acció 2019 del Centre Europe Direct, cofinançat per la Unió Europea per a acostar les polítiques europees a la província de Castelló.

Per a més informació, contacteu amb:

Ximo Górriz Web : www.adcomunica.es

Coordinador Adreça electrònica : info@adcomunica.es

adComunica Tel : 661 87 23 97