Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

La Diputació ret homenatge per la seua jubilació a dotze bombers del Consorci Provincial

La Diputació ret homenatge per la seua jubilació a dotze bombers del Consorci Provincial
14 de Juny de 2021

El president Martí reconeix el seu treball, que han contribuït a convertir al cos en 'buque insginia' de la institució provincial

El president de la Diputació, José Martí, ha presidit l'acte d'homenatge a 12 bombers del Consorci Provincial que en els últims mesos han accedit a la fase de jubilació. En nom de la Diputació i dels ajuntaments de la província als quals han prestat servei els ha donat "les gràcies per una llarga vida professional de treball per els altres" i "per haver dedicat els seus millors anys al servei de la societat de la província de Castelló".

Un esforç professional que fa possible que els bombers del Consorci Provincial "siguen el 'buque insignia' de la Diputació, el cos que treballa perquè la ciutadania se senta segura en els moments de major dificultat: quan hi ha incendis i temporals, en els casos en què els pobles queden incomunicats per la neu, quan és necessari rescatar persones perdudes en el medi natural o quan es produeixen accidents greus en carretera".

Durant l'acte també ha pres la paraula el diputat de Bombers, Abel Ibáñez, qui destacat la capacitat de la plantilla del Consorci per a "adaptar-se a la nova realitat i als protocols de l'època Covid, fent tasques de suport als ajuntaments i a la ciutadania, de nord a sud i d'est a oest de la província".

Els bombers homenatjats pel seu pas a la jubilació són José Martínez, Manuel Sellés, Miguel Beltrán, Joan Antoni Edo, Manuel Sorigó, Serafín Monforte, José Miguel Nebot, José Luis Beltrán, Amador Alventosa, José Ramón García, José Vicente Sales i Francisco Montañés.