La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació ultima amb els ajuntaments la seua millor participació a Cevisama

Diputació ultima amb els ajuntaments la seua millor participació a Cevisama
27 de Gener de 2019

La Diputació de Castelló ultima de la mà dels ajuntaments la seua millor participació en la fira Cevisama que comença demà i es desenvoluparà en Fira València fins a divendres que ve, 1 de febrer

27 de gener de 2019. La Diputació de Castelló ultima de la mà dels ajuntaments la seua millor participació en la fira Cevisama que comença demà i es desenvoluparà en Fira València fins a divendres que ve, 1 de febrer, per a mostrar el suport de tota la província de Castelló al sector ceràmic. I és que l'estand provincial comptarà amb la participació històrica d'un total de 22 ajuntaments que, davall el paraigua de l'estand de la Diputació, han programat més d'una trentena d'activitats i presentacions.

“Volem ajudar a promocionar a tot el món l'inesgotable potencial del sector ceràmic provincial del futur, del qual depén també el de milers de famílies castellonenques. És un pilar econòmic i laboral clau per a aquesta província i des d'aquesta administració emprarem tots els recursos a la nostra disposició per a convertir-nos en aliats i ajudar a aquest sector productiu de referència provincial”, ha destacat el diputat de Promoció Econòmica.

Amb aquest objectiu, i després d'avançar que en aquesta edició “s'incorporen tots els municipis que ja han participat en el nostre Pla ceràmic de regeneració urbana amb què portem la ceràmica als carrers i places de la nostra província”, Aguilella ha destacat que “aquest aparador que els obri aquesta casa en la principal cita de la indústria ceràmica espanyola, és una oportunitat única perquè els ajuntaments exhibesquen els seus projectes o iniciatives relacionades amb el sector”.

Cal destacar que Cevisama és la fira professional del sector més internacional de totes les que se celebren en el panorama nacional i ofereix als seus expositors, com serà el cas de tots els municipis que s'han sumat a la proposta provincial, una porta oberta a més de 140 països i més de 80.000 compradors de tot el món.

Suport al clúster ceràmic provincial

Per a això, el Govern provincial porta mesos coordinant amb els municipis una completa agenda de treball amb demostracions i presentacions que dinamitzaran l'activitat de l'estand de la província de Castelló i “de segur serviran per a atraure a professionals del sector i potencials compradors”.

D'aquesta manera, es pretén optimitzar recursos i posar d'una forma més eficient a disposició del sector totes les iniciatives que la Diputació i els ajuntaments del clúster ceràmic dediquen al sector industrial amb més pes a la província.

El Govern provincial realitzarà durant els dies de fira presentacions tècniques especialment adreçades a especialistes, productors i prescriptors de ceràmica castellonenca. Mostrarà els seus projectes més emblemàtics com SOLCONCER, sobre noves aplicacions de la ceràmica i els avantatges de l'ús d'aquesta enfront d'altres solucions constructives existents en el mercat així com el projecte VIGILANCER, creat amb l'objectiu de millorar la competitivitat del sector ceràmic, dotant-lo d'una potent eina de vigilància competitiva. Això, junt amb les novetats del Pla ceràmic de regeneració urbana i els premis Som Ceràmica, protagonitzaran les presentacions de la Diputació.

“En definitiva, es tracta d'aprofitar l'espai que ens ofereix Cevisama per a projectar internacionalment el lideratge de la nostra província en un sector que és motor de l'economia provincial i de la creació de riquesa i ocupació a tota la Comunitat Valenciana”, ha explicat el diputat, qui ha dit “agafar bona nota dels suggeriments que ens han plantejat els ajuntaments per tal de satisfer totes les seues necessitats en aquesta important fira”.

Cal recordar que la inauguració de l'estand de la Diputació en Cevisama tindrà lloc demà a les 10:00 hores.

Nota: el llistat dels 22 municipis que participen junt amb la Diputació en Cevisama és el següent: l'Alcora, Vila-real, Onda, Castelló, Ribesalbes, Almassora, Nules, Sant Joan de Moró, Betxí, la Vall d'Alba, Llucena, Borriana, Xilxes, Cabanes, Figueroles, Moncofa, Vilafamés, la Llosa, Benicàssim, Peníscola, Montán i les Coves de Vinromà.