La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació sobrepassa tots els seus registres en aconseguir el rècord de 16.313 sol·licituds

Diputació sobrepassa tots els seus registres en aconseguir el rècord de 16.313  sol·licituds
27 d'Abril de 2019

El reeixit programa de viatges de la Diputació ‘Castelló Sènior’ ha sobrepassat tots els seus registres en aquesta cinquena edició i, a punt de concloure el termini d'inscripció aquest dimarts 30 d'abril, ja són 16.313 persones majors les que han formalitzat la seua sol·licitud de plaça

27 d'abril de 2019. El reeixit programa de viatges de la Diputació ‘Castelló Sènior’ ha sobrepassat tots els seus registres en aquesta cinquena edició i, a punt de concloure el termini d'inscripció aquest dimarts 30 d'abril, ja són 16.313 persones majors les que han formalitzat la seua sol·licitud de plaça. I és que l'incessant ritme d'inscripcions que s'ha viscut durant tot aquest mes és tal que només en la primera setmana de termini es va esgotar el 80% de les 10.000 places disponibles. Amb això, el Govern provincial preveu obtindre excel·lents resultats contra l'estacionalitat turística dels municipis de Castelló.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha assegurat que “és espectacular l'acollida que ha tingut el programa en la seua cinquena edició, quelcom que reforça encara més el nostre compromís de continuar millorant el programa, que ja s'ha convertit en una eina eficaç i útil per a continuar generant noves oportunitats en el turisme dels nostres pobles. Milers de persones majors tornaran a viatjar i, amb això, a dinamitzar l'activitat dels nostres pobles i a descobrir més dels tresors patrimonials de la nostra província”.

Cal tindre en compte que per a l'elaboració de les bases que guien aquest programa, la Diputació ha tingut en compte totes les inquietuds, tant del sector com de les persones beneficiàries, per tal d'articular els paquets turístics de manera que complesquen amb el benestar de les persones majors, la promoció del patrimoni i la desestacionalització del turisme. En definitiva, segons Moliner, “tindre en compte totes les perspectives implicades per a fer que aquesta iniciativa beneficie al màxim la província de Castelló”.

Cal assenyalar que les subvencions d'aquest programa es destinen a un mínim de 6.100 places per al programa 'Vacances a la Costa de Castelló' per temporada, de les quals 1.743 places seran per a 2019 i 4.357 per a 2020. Un total de 2.633 places seran per a les 'Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural', de les quals 640 places seran per a 2019 i 1.993 places per a 2020. I per segon any consecutiu i després del seu excel·lent comportament en l'edició anterior, s'inclouen les 'Estades en Balnearis' amb 1.000 places, de les quals 208 seran per a 2019 i 792 per a 2020.

Programa de Vacances a la Costa de Castelló

El 'Programa de Vacances a la Costa de Castelló' comprén l'estada durant 6 dies/5 nits en hotels ubicats en la zona costanera de la província de Castelló, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 15 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 12 de gener al 12 de juny de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Rutes del Patrimoni Històric, Cultural i Natural

Les 'Rutes del Patrimoni Històric, Cultural i Natural' es realitzaran durant 3 dies/2 nits, inclouen l'estada en hotels ubicats a municipis de l'interior de la província de Castelló  en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana a les localitats on es realitzen les visites. Es desenrotllaran del 16 de setembre al 13 de desembre de 2019, i del 13 de gener al 14 de juliol de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Estades en Balnearis

El Programa d'Estades en Balnearis' comprén l'estada de 8 dies/7 nits en hotels ubicats a la província de Castellón en el mateix municipi que el balneari de destinació, pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d'aigües mineromedicinals de la província de Castellón, un mínim d'1 excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Es desenrotllaran del 21 de setembre al 14 de desembre de 2019, i de l'11 de gener a l'11 de juliol de 2020.

Com en els programes anteriors, s'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.