La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació saca a la venda les entrades del Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola

Diputació saca a la venda les entrades del Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola
6 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló ha posat a la venda avui les entrades de l'edició més ambiciosa del Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola per a consolidar en l'elit de les arts escèniques la més ambiciosa aposta pel turisme cultural de la província

6 de maig de 2019. La Diputació de Castelló ha posat a la venda avui les entrades de l'edició més ambiciosa del Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola per a consolidar en l'elit de les arts escèniques la més ambiciosa aposta pel turisme cultural de la província. Un renovat Castell de Peníscola gràcies al Pla director executat per la Diputació de Castelló serà la millor ubicació patrimonial del 5 al 27 de juliol per a un exclusiu cicle teatral que segueix l'estela d'altres referents a Espanya i que s'ha posicionat com el màxim precursor del turisme cultural i de l'oferta complementària de qualitat al turisme de la província en la temporada estival.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha animat “tothom a disfutar d'aquesta proposta de primeríssima qualitat que ja atrau visites vingudes de tot el país per a comprovar l'ambient únic que es crea al castell de Peníscola com el millor escenari de la Mediterrània”.

Cal tindre en compte que precisament un dels eixos fonamentals del Pla director del Castell de Peníscola, en el què la Diputació inverteix 4,5 milions d'euros, és precisament augmentar l'aposta pel Festival de Teatre Clàssic com a patrimoni cultural i eina de promoció turística per a la província.

Una ambiciosa programació amb un gran elenc d'obres i actors

Una de les claus de l'èxit del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola ha estat la perfecta conjunció de la qualitat, prestigi i innovació en la seua programació. Així, el divendres, 5 de juliol començarà el festival amb l'espectacle ‘Palabras por un tubo' que discorrerà pels carrers del nucli antic amb començament a les 20:30 hores en la plaça del Far. Estarà dirigit per Rodrigo Portes, amb la companyia Generación Teatro.

El dissabte 6 de juliol ja comença l'horari habitual de les 22:30 hores que es mantindrà en totes les obres així com la seua ubicació en el Pati d'Armes del Castell. Tindrà lloc 'El enfermo imaginario’, de Molière dirigida por Eva del Palacio amb la companyia Morboria Teatro.

El dijous 11 de juliol el festival tornarà als carrers del nucli antic de Peníscola amb ‘El carro de las maravillas’, dirigida per Pedro Monroy amb la Companyia Escalera de Tijera.

El dissabte dia 13, a les 22:30 hores en el Pati d'Armes del Castell tindrà lloc 'Entre bobos anda el juego’, de Rojas Zorrilla, amb la direcció de Eduardo Vasco i les companyies Noviembre Teatro i companyia Nacional de Teatro Clasico i amb vestuari de Lorenzo Caprile. A la mateixa hora i en el mateix lloc, el dimarts 16 de juliol tindrà lloc ‘Querella de Lope y las mujeres’ dirigida per Ernesto Arias i amb la companyia Calema Producciones. El dijous 18 serà l'oportunitat de disfrutar de ‘Desengaños amorosos’, amb la direcció d'Ainhoa Amestoy amb la Companyia Estival Produccions.

Ja en la recta final del festival, el dissabte 20 de juliol tindrà lloc l'obra 'Un marido ideal', d'Oscar Wilde dirigida per Juan Carlos Pérez de la Fuente amb la Companyia Seqüència3. El dimarts 23 l'obra 'Ildebrando Biribó, el último Cyrano’ amb la direcció d'Iñaki Ricarte i la companyia Gato Negro.

Finalment, el dissabte 27 de juliol el passador d'or al festival el posarà una nova actuació en els carrers del nucli antic de Peníscola, ‘El peregrino y el papa’, dirigida per Jesús Pescador amb la companyia Teatro de los Navegantes’ a les 20:00 hores, i ja a les 22:30 hores en el Pati d'Armes del Castell, ‘La viuda valenciana’, de Lope de Vega, dirigida per Borja Rodríguez amb la companyia MIC Producciones.

Cal recordar que la venda d'entrades començarà dilluns que ve 6 de maig en les taquilles del castell i online en la pàgina web https://castelldepeniscola.dipcas.es/

Descobrir Castelló a través d'una oferta complementària de qualitat

Aquesta ambiciosa proposta es correspon amb l'esforç que està fent la Diputació de Castelló per a generar activitats a través de la cultura, la literatura, la música i l'esport, una oferta complementària de qualitat que dinamitze amb noves oportunitats la província alhora que genere prescriptors turístics dels nostres municipis.

Nota: Les entrades poden adquirir-se online en castelldepeniscola.dipcas.es i en taquilla en el castell. A més també s'han posat a la venda les entrades de les visites teatralitzades nocturnes.