La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació reforça la millora de les visites al Castell de Peníscola

Diputació reforça la millora de les visites al Castell de Peníscola
15 d'Abril de 2019

La Diputació de Castelló incorpora al Castell de Peníscola des d’avui i durant tot el període de Setmana Santa i Pasqua un total de vuit acabats de llicenciar universitaris com a part del seu programa de pràctiques

15 d'abril de 2019. La Diputació de Castelló incorpora al Castell de Peníscola des d’avui i durant tot el període de Setmana Santa i Pasqua un total de vuit acabats de llicenciar universitaris com a part del seu programa de pràctiques que comportarà millorar la formació pràctica d'aquests professionals de turisme, història, història de l'art, geografia i arqueologia, alhora que reforçarà la millor atenció a les visites que tant ara com des de juny a setembre visitaran aquest emblemàtic monument provincial.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “després de la seua pertinent aprovació en Junta de Govern el passat dia nou d'abril, avui s'ha formalitzat la incorporació d'aquests vuit joves que avui mateix ja han començat les seues pràctiques amb la supervisió de la responsable del Castell”.

Cal tindre en compte que en la seua labor diària realitzaran sobretot treballs d'atenció al turisme en diversos idiomes i la formació de grups per a les visites guiades, contribuint a més a continuar millorant l'experiència de la visita al Castell, quelcom que la Diputació continua fomentant amb l'ambiciosa recuperació del monument i modernització de la seua visita que està realitzant a través del Pla director.

“Uns treballs que permetran millorar l'experiència de la visita a la gran quantitat de turisme que recorre diàriament aquest emblemàtic lloc, alhora que ajuda a completar la formació pràctica d'aquests joves”, ha assenyalat el vicepresident.

Convertir el Castell de Peníscola en el més visitable d'Espanya

La Diputació de Castelló avança en la restauració del Castell de Peníscola per a fer-lo el més visitable d'Espanya amb el Pla director, la primera fase del qual ja conclosa ha suposat la recuperació i condicionament de les sales de la planta baixa del Castell i les sales pontifícies, obrint a les visites totes les sales que anteriorment es dedicaven a labors administratives i que ara es concentren en el far, també habilitat per a tal fi per la Diputació. La museografia d'aquestes sales i l'adequació del far com a centre de recepció de visitants han estat ja també realitzades com a part d'aquesta primera fase.

Gran aposta per les noves tecnologies

En aquest decidit impuls de la Diputació al potencial turístic del Castell de Peníscola hi ha un gran protagonisme també de les noves tecnologies, amb la activació de la nova pàgina web (castelldepeniscola.dipcas.es) i l'aplicació per a dispositius mòbils (App) per tal de visibilitzar millor les virtuts del monument, enriquir la seua visita i facilitar la compra d'entrades online a totes les persones interessades a visitar-lo sense necessitat de fer cues.