La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació reforça aquest cap de setmana el Campionat d'Europa d'Atletisme

Diputació reforça aquest cap de setmana el Campionat d'Europa d'Atletisme
24 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló impulsa aquest cap de setmana la celebració del Campionat d'Europa d'Atletisme per Clubs els pròxims dies 25 i 26 de maig en la seua aposta per internacionalitzar la província de Castelló com el millor escenari esportiu

24 de maig de 2019. La Diputació de Castelló impulsa aquest cap de setmana la celebració del Campionat d'Europa d'Atletisme per Clubs els pròxims dies 25 i 26 de maig en la seua aposta per internacionalitzar la província de Castelló com el millor escenari esportiu. Així, la institució provincial lidera el suport a aquesta competició que tornarà a posar en el millor lloc de l'esport internacional la província com a seu d'esdeveniments esportius amb el Club d'Atletisme Platges de Castelló com el millor amfitrió.

Així ho ha assegurat el diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, el qual ha destacat que “per a nosaltres el Platges és el vaixell almirall de l'esport provincial, que dóna continuïtat en el seu treball esportiu al col·legi Penyeta Roja com a autèntica fàbrica d'esportistes d'elit que tant defineix l'esport de la nostra província. Aquesta cita torna a posicionar la província de Castelló en l'elit de l'atletisme internacional de la mà del millor ambaixador que és el Platges”.

Un total de 450 atletes entre homes i dones participaran en dos dies de competició a la ciutat de Castelló i pernoctaran durant quatre dies a la província. En l'esportiu serà l'onzena ocasió que competeix en aquesta cita el Platges de Castelló, de les quals un total de set ha pujat al podi. Així, Martínez ha desitjat “el major dels èxits al Platges perquè aqueix serà també l'èxit de tota una terra bolcada amb l'esport”.

Benefici turístic i econòmic amb #CSEscenariEsportiu

El benefici turístic i econòmic que comporta una prova d'aquestes característiques per a la província ha estat un dels factors més destacats durant la presentació del campionat. Uns ingressos que, tal com ha posat en valor el diputat, “mantenen vigent la condició d'escenari esportiu i seran possibles gràcies al pla estratègic impulsat per Javier Moliner per a generar sinergies entre turisme i esport que repercutesquen de forma directa sobre el teixit econòmic de la nostra província i els seus 135 municipis”.

Una altra competició com a part de #CSEscenariEsportiu

A més d'aquesta important competició de l'atletisme internacional, cal assenyalar que les aigües marítimes de la nostra província acolliran la XXIV edició de la Regata Home-Dona. La peculiaritat d'aquesta regata, i com el títol indica, és que la tripulació ha d’estar composta per un home i una dona.

La regata se celebra aquest diumenge 26 de maig amb un recorregut plenament costaner, la qual cosa farà que es puga seguir des del nostre litoral, i amb eixida al migdia enfront del Planetari i arribant fins a la zona d'Eurosol de Benicàssim.