La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació reeditarà en 2019 el Work Forum

Diputació reeditarà en 2019 el Work Forum
25 d'Octubre de 2018

La Diputació de Castelló reeditarà en 2019 el Work Forum Castelló com el major esdeveniment per l'ocupació a la província després de concloure avui una quarta edició de rècord.

25 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló reeditarà en 2019 el Work Forum Castelló com el major esdeveniment per l'ocupació a la província després de concloure avui una quarta edició de rècord. Després de dues jornades de xarrades, tallers i activitats en què han participat 1.500 persones en busca de treball, la Diputació i la Cambra de Comerç han propiciat que aquest fòrum provincial haja realitzat més de 900 entrevistes de treball i materialitzar més de 150 llocs de treball.

Tal com ha assegurat Moliner en la seua intervenció en la clausura del fòrum “després de les xifres d'èxit amb què s'ha desenrotllat, corroborem que estem davant d'una eina clau per a ajudar a continuar generant ocupació i noves oportunitats en la nostra terra. Fruit d'aquest èxit anunciem la pròxima convocatòria l'any que ve de la cinquena edició de la que s'ha consolidat com una eina clau per a continuar generant ocupació i noves oportunitats a la nostra terra”.

Cal tindre en compte que per primera vegada el Work Forum s'ha realitzat en dues jornades per l'elevada sol·licitud d'entrevistes per part de més de 30 empreses de la província. Una fórmula que ha estat molt ben acollida segons el president Moliner. “Hem tingut l'oportunitat de parlar tant amb les empreses participants com amb moltes persones en busca d'ocupació, i podem afirmar que aquesta quarta edició ha tornat a complir expectatives”.

Així, el president ha assegurat que “les empreses estan satisfetes per facilitar-los la selecció del personal i per l'oportunitat de poder vindre a captar el millor talent. I les persones participants il·lusionades per estar cada vegada més prop d'aconseguir el seu gran repte professional, sumant contactes, entrevistes, formació, experiència, formació i motivació”.

Cal recordar que aquest gran esdeveniment és la pedra angular de l'estratègia provincial per liderar i recolzar aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la província de Castelló.

Multitud de serveis per a les persones que busquen ocupació

Les entrevistes per a cobrir els llocs de treball que en el Work Forum ofereixen les empreses participants constitueixen un servei fonamental en aquest gran esdeveniment per l'ocupació, però és només una part de la gran quantitat de prestacions que s'ofereixen a les persones participants.

Així, s'inclou un laboratori de CV, on les persones inscrites s'emportaran imprés el seu currículum totalment renovat atenent a l'assessorament del personal tècnic de la Diputació, amb la possibilitat d'inscriure's a les ofertes d'ocupació de l'Agència de Col·locació de la Diputació, Acceleradora d'Ocupació i formació a la carta de la Diputació.

Una altra de les activitats més atractives i noves és el speed meeting, un taller que pretén ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent com a simulació d'entrevista de treball.

Teresa Perales, el passador d'or al IV Work Forum Castelló

En un replet saló d'actes de la Cambra de Comerç amb capacitat per a 600 persones, el president Moliner ha estat l'encarregat de presentar la conferència estrela del Work Forum, amb l'esportista paralímpica Teresa Perales i 'La força de l'actitud'.

Ha estat una gran ponència motivacional que repassa la important trajectòria d'aquesta esportista que porta a través de la seua història per un recorregut en què cobren especial importància termes com ara planificació i objectiu ambiciós i la gestió de la por.

Sens dubte, la millor forma de concloure un Work Forum amb dos dies replets de tallers, conferències i taules redones que tenen el mateix objectiu de generar ocupació i riquesa a la província de Castelló.