La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació reedita la Campanya de Teatre per a Persones Majors

Diputació reedita la Campanya de Teatre per a Persones Majors
21 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló reedita la Campanya de Teatre per a Persones Majors a favor de l'envelliment actiu. Així, el Butlletí Oficial de la Província ha publicat ja l'extracte de la convocatòria de les subbvenciones relativa a l'assignació d'espectacles teatrals que es duran a terme des del pròxim mes de juliol i fins al de desembre

21 de maig de 2019. La Diputació de Castelló reedita la Campanya de Teatre per a Persones Majors a favor de l'envelliment actiu. Així, el Butlletí Oficial de la Província ha publicat ja l'extracte de la convocatòria de les subbvenciones relativa a l'assignació d'espectacles teatrals que es duran a terme des del pròxim mes de juliol i fins al de desembre. Així, els ajuntaments ja poden sol·licitar aquesta iniciativa a través de la què la institució fomenta la creació d'activitats que fomenten l'enriquiment i l'autonomia personal d'aquest col·lectiu.

La diputada provincial d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “amb aquesta campanya aconseguim el doble objectiu de dotar de programació lúdica i cultural els pobles més xicotets de la província i amb major percentatge poblacional de persones majors. I, d'una altra, també potenciem el treball de set companyies teatrals castellonenques”.

En aqueix sentit, ha subratllat que “l'assignació de les representacions a aquests municipis és el resultat de la baremació per una comissió de valoració que, atenent els criteris de l'índex d'envelliment de la població i de la demanda registrada en l'àmbit comarcal ha realitzat una distribució proporcional per les comarques”.

Cal tindre en compte que cada municipi ha d'indicar en la seua sol·licitud la data proposada per a desenvolupar la representació cultural, per tal que la Diputació puga completar el programa atenent totes les peticions.